Mundo Deportivo (Barcelona)

Finalitza la 1a Jornada dels Campionats de Catalunya Universita­ris 2019

-

Dimecres passat, 5 de desembre, es va disputar la darrera modalitat de la primera jornada dels Campionats de Catalunya Universita­ris (CCU) que enguany es disputen a l’Hospitalet de Llobregat, Vila Esportiva Università­ria 2019.

Les 12 universita­ts participan­ts han conformat 100 seleccions, les quals han disputat un total de 132 partits repartits en:

Bàsquet femení: 10 seleccions participan­ts i 10 partits jugats. “Grup A” UB lidera la classifica­ció amb 2 victòries i 0 derrotes. “Grup B” UAB i URV son líders amb 2 victòries i 0 derrotes.

Bàsquet masculí: 10 seleccions participan­ts i 10 partits jugats. “Grup A” UB i URL lideren la classifica­ció amb 2 victòries i 0 derrotes. “Grup B” UAB i UdG son líders amb 2 victòries i 0 derrotes.

Futbol sala femení: 7 seleccions participan­ts i 11 partits jugats. La UB amb 4 partits jugats, 3 guanyats i 1 empatat lidera la classifica­ció. Destaca també la URL amb 3 partits guanyats i cap perdut.

Futbol sala masculí: 10 seleccions participan­ts i 10 partits jugats. “Grup A” UPF i UdL lideren la classifica­ció amb 2 victòries i 0 derrotes. “Grup B” UPC és líder amb 2 victòries i 0 derrotes.

Futbol 7 femení: 7 seleccions participan­ts i 11 partits jugats. UdG i UdL lideren la classifica­ció amb 9 punts, tot i que la UdG té un partit menys.

Futbol 11 masculí: 10 seleccions participan­ts i 10 partits jugats. “Grup A” doble empat a 6 punts entre URL i UPF. “Grup B” triple empat a 4 punts entre UdG, UVIC i UPC.

Handbol femení: 6 seleccions participan­ts i 8 partits jugats. UAB lidera la classifica­ció amb 5 punts amb 2 partits guanyats i 1 empatat. La UB i la UPC amb un partit menys tenen 2 victòries i cap derrota.

Handbol masculí: 7 seleccions participan­ts i 11 partits jugats. La UB lidera de manera absoluta la classifica­ció amb 4 victòries i cap derrota.

Rugbi 7 femení: 9 seleccions participan­ts i 18 partits jugats. La UB lidera la classifica­ció amb 4 partits guanyats i cap derrota.

Rugbi 7 masculí: 9 seleccions participan­ts i 18 partits jugats. Triple empat entre la UdG, la UB i la URL amb 4 partits guanyats i cap derrota.

Voleibol femení: 9 seleccions participan­ts i 9 partits jugats. “Grup A” UB lidera la classifica­ció amb 2 victòries i 0 derrotes. “Grup B” UAB és líder amb 2 victòries i 0 derrotes. “Grup C” UPC és líder amb 2 victòries i cap derrota.

Voleibol masculí: 6 seleccions participan­ts i 6 partits jugats. Doble empat entre la UB i la UdL amb 2 victòries i cap derrota.

Durant la 1a jornada dels Campionats de Catalunya Universita­ris, el comportame­nt dels equips ha estat exemplar; és per aquest motiu que hem de felicitar a totes les seleccions per la col∙laboració i fair play.

Agraïm també als treballado­rs de les instal∙lacions municipals de l’Hospitalet de Llobregat l’esforç i la predisposi­ció pel bon desenvolup­ament de les jornades en cadascuna de les instal∙lacions que s’han utilitzat fins ara.

Posem punt i final a aquestes quatre setmanes correspone­nts a la primera jornada de competició dels #CCU19 que reprendrem el 29 de gener al Complex Esportiu L’Hospitalet Nord amb la 2a jornada de Bàsquet masculí

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain