Mundo Deportivo (Barcelona)

Raúl Garrido: “Acaba un any meravellós”

-

L'Olot va golejar el Teruel (4-1) i va enllaçar la novena jornada sense caure i la segona victòria consecutiv­a. El triomf l'ha portat fins a la setena posició, a cinc punts del quart classifica­t. L'entrenador, Raúl Garrido, estava molt satisfet: “La victòria era l'aspecte prioritari, em quedo amb la forma que l'hem aconseguit. Tanquem un any meravellós, estic molt content i agraït per tot el que ha passat. Em quedo amb la reacció que hem tingut, fins ara no havíem estat capaços de remuntar. Avui hem tingut la sort que no havíem tingut altres partits, n'hem marcat quatre, però podrien haver estat molts més”. El tècnic creu que els números de l'Olot són el reflex de la constància: “Són grans números que donen continuïta­t a la gran segona volta del curs passat. Amb molt de treball, esforç i il∙lusió estem seguint en la mateixa línia. Hem de creure que tot és possible, hem de ser valents. Estem trencant coses i això és el que més em satisfà. Tenim la il∙lusió que se'ns recordi per coses bones”.

“A la segona part no hem fet res” L'Europa ha enllaçat la cinquena jornada sense guanyar i el tercer empat consecutiu a un gol davant del Castelldef­els. L'entrenador, David Vilajoana, feia la següent valoració: “Hem sortit molt adormits i el partit ha estat molt fluix. En la primera part encara hem estat ajustats en defensa i hem fet el gol, però a la segona és com si se'ns haguessin fos els ploms. No hem fet res”.

Al seu torn, Miki Carrillo, entrenador del Castelldef­els, es mostrava satisfet per sumar després de tres setmanes sense aconseguir-ho: “Estic content amb el partit que a realitzat l'equip. Mai no hem estat inferiors al nostre rival. En la primera part no hi ha hagut res, ha estat molt fluixa dels dos equips i a la represa ho hem donat tot”. Novetats a la Ràpita

La Rapitenca va fer debutar diumenge Demba Traoré, davanter que havia estat, entre d'altres equips, en la Montañesa i el Cerdanyola, i que va ser objecte del penal, que va transforma­r el seu company Sabaté davant del Júpiter. El club també ha tancat l'acord amb el lateral Edile, que estava en el Santa Pau. En les pròximes hores, l'equip de Sant Carles tracta de tancar amb la directiva del Vilassar Mar el fitxatge del defensa Barry.

“Han sortit les coses rodades”

L'Ascó va donar la sorpresa en doblegar el líder, Llagostera, a domicili (1-3). En acabar el partit, Javi García, tècnic del asconencs, comentà que ”hem tingut la contundènc­ia a les dos àrees que no havíem tingut abans. L'equip ha estat excel∙lent. Han sortit les coses rodades des del principi i això fa que l'equip tingui confiança i tregui les seves virtuts, que són moltes“. Ignasi deixa el Cornellà

El jugador de banda esquerra Ignasi Vilarrasa deixa la disciplina del Cornellà en aquest mercat d'hivern i passarà a formar part de la plantilla del Barcelona B.

Recepció oficial a Valery Fernández

El futbolista del Girona i del Peralada, Valery Fernández, fill de l'Escala, va ser rebut, dijous passat, en un acte oficial per l'ajuntament escalenc, pel seu debut a Primera Divisió en el partit davant del Getafe.

Canvis a la Fundació Grama L'entrenador de la Fundació Grama, Toni Díaz, es va veure obligat a realitzar dues substituci­ons abans dels 20 primers minuts. El primer a caure va ser Javi Chica que va patir una contractur­a. I el segon, tres minuts després, Llorenç Genesca va haver de marxar del rectangle de joc del Municipal de Granollers per unes molèsties al genoll que, sembla que no són gaire greus. Cal dir que en aquestes festes nadalenque­s s'esperen alguns canvis en la plantilla per assegurar la permanènci­a.

El capità Riki, a l’espera

El capità del Granollers, Riki Alcántara, va haver de ser substituït a tocar el descans. Tots els espectador­s es van espantar en entendre que la seva lesió pot ser molt greu. Fins que passin uns dies, quan li realitzin una ressonànci­a, no se sabrà l'abast, ja que el jugador té ara el genoll inflamat i amb líquid. Piti Belmonte no pot asseure’s L'entrenador del Santboià, Piti Belmonte, tampoc no va poder seure's a la banqueta diumenge passat davant del Santfeliue­nc per un tema burocràtic. El club vermell va rebre, per part del Manresa, la cessió dels drets federatius divendres a la tarda. La directiva que presideix Ramon Andreu va intentar tramitar el document, però es va trobar amb què no hi havia ningú a la seu de la Federació Catalana de Futbol.

D'altra banda, el jugador John Neeskens no va arribar a vestir-se, ja que patia una sèrie de molèsties. De totes formes, tot i haver estat en condicions, tampoc no s'hagués alineat, ja que té la intenció d'abandonar l'equip en les pròximes hores

 ?? FOTO: UEO ?? Raúl Garrido L’entrenador de l’Olot està molt satisfet amb el rendiment de l’equip
FOTO: UEO Raúl Garrido L’entrenador de l’Olot està molt satisfet amb el rendiment de l’equip
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain