Mundo Deportivo (Barcelona)

El Cerdanyola està gaudint

L’equip de Toni Carrillo ja ha signat la millor primera volta des que l’esquip està a Tercera Divisió

- Encarna García

Quan ja ha finalitzat la primera volta del campionat de Tercera Divisió, el Cerdanyola pot dir que ha fet el millor primer tram del Lliga en els sis anys que duu en la categoria.

Per onzena campanya consecutiv­a Toni Carrillo dirigeix l’equip des de la banqueta: “Cada any intentem patir menys i millorar. La idea, quan comença el campionat, és acabar en la classifica­ció millor que el curs anterior, i enguany estem en el camí. Les coses estan sortint bastant bé”.

Sobre si el Cerdanyola podria donar la sorpresa i colar-se en la zona de privilegi, Carrillo té clar que “i tant que ens agradaria, però hem de ser realistes. Hi ha 4 o 5 equips que estan molt per sobre de la resta, que van a un altre ritme i són els que acabaran a dalt. Nosaltres hem d’anar a la nostra. A gaudir, com ho estem fent fins ara, i fer els punts necessaris per salvarnos al més aviat possible”.

Enguany la plantilla s’ha renovat “en un 50%. Hem portat jugadors que ens han donat un plus de qualitat. Ara l’equip juga bé, tot i que sempre hi ha marge de millora”. El tècnic està molt satisfet amb la tasca defensiva: “Hem aconseguit estar vuit partits sense rebre gol. Defensivam­ent estem de notable. Hem de millorar en l’aspecte atacant, no equivocarn­os en la darrera passada. Estem incidint molt en això”

 ?? FOTOS: PUNTÍ ?? El Cerdanyola de Toni Carrillo, que ja duu onze temporades a la banqueta, ha canviat gairebé la meitat de la plantilla respecte al curs anterior
FOTOS: PUNTÍ El Cerdanyola de Toni Carrillo, que ja duu onze temporades a la banqueta, ha canviat gairebé la meitat de la plantilla respecte al curs anterior
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain