Mundo Deportivo (Barcelona)

Uns provincial­s amb molt nivell

-

Més de 400 jugadors, prop de 50 entrenador­s i àrbitres, un nombrós grup de voluntaris del Club Voleibol Gavà, i més d’un miler de persones de públic.

El pavelló Can Tintorer de Gavà ha viscut uns excitants Campionats de Catalunya de Seleccions Provincial­s. Les proves es van disputar durant tres dies la primera setmana de gener.

En la categoria juvenil, l’equip vencedor en categoria masculina ha estat Barcelona Diputació de Barcelona, que ha aconseguit el títol de campió després de guanyar Tarragona Ecotrofeo en un ajustat partit que s’ha decidit al set de desempat. En categoria femenina, l’equip guanyador ha estat Barcelona 2 Reprosa que només ha necessitat dos sets, tot i que molt igualats, per guanyar el Barcelona 1 Ajuntament de Gavà i proclamar-se campiones de la primera jornada.

La segona jornada va coronar els campions i campiones de la competició cadet, on BCN 3 Vichy Catalán, en categoria femenina, i Girona Reprosa, en la masculina, es van proclamar campions. Durant la jornada també es va realitzar un curs d’acta electrònic­a per a àrbitres, impartit per David Fernández. El Campionat de Catalunya de Seleccions Provincial­s de categoria infantil va posar punt final a tres jornades de competició al pavelló Can Tintorer de Gavà. Més de 400 jugadors, prop de 50 entrenador­s i àrbitres, un nombrós grup de voluntaris del Club Voleibol Gavà, i més d’un miler de persones de públic han participat d’aquest campionat. L’equip Barcelona 2 Score va ser el guanyador en categoria femenina després de vèncer per 2-1 el Lleida Reprosa en un emocionant partit. L’equip de Barcelona que va començar amb certes imprecisio­ns de joc, i cedint el partit davant Tarragona Securitas, va dominar la competició a la tarda, tot i que Lleida els va forçar el set de desempat.

En el quadre masculí, Barcelona Diputació de Barcelona va dominar durant tota la jornada imposant-se en tots els partits, també en la final disputada amb Tarragona Reprosa, segona classifica­da, a qui va guanyar per 2.0

?? FOTO: UFEC ?? Més de 400 jugadors, prop de 50 entrenador­s i àrbitres, un nombrós grup de voluntaris del Club Voleibol Gavà, i més d’un miler de persones de públic
FOTO: UFEC Més de 400 jugadors, prop de 50 entrenador­s i àrbitres, un nombrós grup de voluntaris del Club Voleibol Gavà, i més d’un miler de persones de públic