Mundo Deportivo (Barcelona)

Les seleccions catalanes femenines segellen el pas a la final

- Manuel Ayala

Les seleccions catalanes femenines sub-15 i sub-17 jugaran la fase final del campionat d'Espanya de territoria­ls durant els dies 29, 30 i 31 de març, les més petites, i els dies 5, 6 i 7 d'abril, les grans, en escenaris encara per decidir.

El cap de setmana, els combinats de Catalunya van doblegar, en el Municipal Joan Baptista Milà de Sant Boi, al País Basc, per idèntic resultat (21). Els gols de les cadets els van fer Laura Mas Berenguer i Júlia Bartel, mentre que les dianes de les juvenils van ser obra de Viktoria Adrianova.

El segon rival va ser Múrcia, que es va endur, en totes dues categories, una gran golejada. La sub-15 va guanyar per 7 a 0, gràcies als encerts de Nora Fernández (3), Laura Lobo, Judit Ferré, Laura Mas Berenguer i Lucía Carmona. Al seu torn, la sub-17 encara va aconseguir un resultat més ampli: 9-0. Viktoria Adrianova (2), Clàudia Riumajor (3), Clara Carmona, Júlia Guerra, Ainhoa Olivera i Natàlia Muñoz, van ser les autores dels gols.

Garrido: “Hem regalat els dos gols” Després de la derrota al camp del València Mestalla (2-0), l'entrenador de l'Olot, Raúl Garrido, es mostrava decebut: “Hem regalat els dos gols. El vent no ens ha ajudat. Hem estat imprecisos i incòmodes. Ho podem fer molt millor. Espero que n'aprenem de tot això”.

Golejada al Sistrells

El Sistrells, que milita en el grup 13 de Quarta Catalana, va rebre al seu camp una escandalos­a golejada (0-27) contra el Tintoreria Pau en un partit en què el Marc Gallart va aconseguir 11 gols. El Sistrells, que la setmana passada no es va presentar al Municipal de Sant Ildefons per jugar davant del GP3 per falta d'efectius, en aquesta ocasió, només va poder alinear vuit jugadors. L’Europa torna a guanyar a casa L'Europa es va retrobar amb la victòria a casa, fet que no succeïa des del novembre passat quan es va imposar a L'Hospitalet. Ho va fer patint, ja que a la primera part guanyava 3-0 i el Reus B va retallar fins al 3-2 final. L'entrenador dels graciencs, David Vilajoana, explicava el partit: “En la primera part hem estat molt bé, tot i que ens ha faltat una mica més de precisió. Però a la segona ens han marcat de seguida i hem sigut un sac de nervis, hem estat amb el cul apretat. Ens ha costat molt jugar i el Reus té un equip molt bo. Si algú pensava que això seria una costellada, s'equivocava”. El tècnic també parlava de la dificultat del seu equip per treure els punts a casa: “L'Europa és un equip bipolar casafora. Si fem una classifica­ció només amb els partits fora, seríem primers. Si la fem amb els de casa, seríem 15ns i patiríem perquè no ens mosseguess­in el cul els de darrere”.

Javi García: “Hem de reaccionar ja” Malgrat la derrota davant de L'Hospitalet (1-3), l'entrenador de l'Ascó, Javi García, treia el costat positiu tot i que n'és conscient de la situació de l'equip: “Cada dia s'acaba el temps. L'Hospitalet és un dels rivals difícils, però estic content tot i la derrota perquè l'equip ha rectificat algunes coses. Però cal seguir treballant i reaccionar ja”.

Debuta Jandro

Jandro Montejo, que va causar baixa del Martinenc, va debutar amb el Ripollet i va jugar els 90 minuts del partit a casa contra el Juan XXIII (1-2). Xavi Calm: “El punt és just”

El Cornellà va empatar (0-0) contra el Lleida en un derbi molt igualat. L'entrenador dels del Baix Llobregat, Xavi Calm, donava per bo el punt: “Avui s'ha vist a dos equips intensos i que han comès pocs errors. El punt és just. Són partits que es decideixen per detalls, però hi ha hagut un que no ens l'han assenyalat. Crec que el Lleida ha defensat bé l'estratègia, no obstant això, a nosaltres ens ha costat una mica”.

Eleccions al Sant Ildefons

El Sant Ildefons ha convocat una assemblea extraordin­ària de socis, per al pròxim 28 de febrer a partir de les 20h en segona convocatòr­ia, a la seu social del club. L'ordre del dia és el següent: convocatòr­ia d'eleccions, constituci­ó de la junta electoral i aprovació del cens. L'actual president, Manolo González, ja ha manifestat la seva intenció de tornar-se a presentar. Gallego: “Ens falta una marxa més” L'Espanyol va caure a casa davant l'Alcoyano (0-1). L'entrenador dels blanc-i-blaus, David Gallego, es mostrava molt emprenyat per la segona part del seu equip: “A la represa ens ha faltat ambició i un esperit més competitiu per voler fer mal de veritat. Sortíem amb molt poca predisposi­ció, molt a poc a poc. Jo no he vist un equip ambiciós ni amb fam per anar pel rival. I això no s'ho pot permetre l'Espanyol. Ens falta una marxa. El jugador que es posa la samarreta de l'Espanyol ha de saber que té una oportunita­t d'or per ficar-se al món profession­al i el que no ho entengui així, amb mi ho té malament. La responsabi­litat és meva per no saber transmetre als meus jugadors aquesta marxa més

 ?? FOTO: FCF ?? Bon paper de les seleccions catalanes femenines Que ja estan a la fase final
FOTO: FCF Bon paper de les seleccions catalanes femenines Que ja estan a la fase final
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain