Mundo Deportivo (Barcelona)

El Badalona és l’únic que dona una alegria

Va guanyar a Bunyol al filial del Levante i va sumar tres punts, el que no van fer la resta dels equips catalans

- Manuel Ayala

En una setmana negra per als equips catalans, el Badalona ha estat l’únic que ha donat una alegria en vèncer a domicili el filial del Levante a Bunyol, la qual cosa li ha permès allunyar-se una mica de la zona més perillosa de la classifica­ció.

L’esperat derbi entre el Cornellà i el Lleida va decebre el públic i en el debut de Joan Carles Oliva a la banqueta no es va complir la dita.

El Barcelona B de Javi García Pimienta va ser víctima dels seus propis errors i va veure com el Conquense li remuntava (1-2) el gol inicial de Carlos Pérez en només quatre minuts i al límit del descans. Dues pèrdues al centre del camp van propiciar el gol d’Aguilera i la segona va acabar en un córner que va rematar, després d’una errada en el marcatge, el central de Castellbel­l i el Vilar, Adrià Parera.

Els dos conjunts de les comarques de Girona van acabar sense res en els seus respectius desplaçame­nts. El Peralada, en un gris partit, va caure a Son Malferit davant de l’At. Balears, mentre que l’Olot no va aprofitar les seves ocasions i li va donar vida al València Mestalla, que va abandonar l’última posició

?? FOTO: UD LEVANTE ?? Victòria a Bunyol El Badalona es va imposar al camp de l'At. Levante i ha sumat set dels darrers nou punts