Mundo Deportivo (Barcelona)

La reacció del Mataró passa per frenar el potent Almeda

-

BÀSQUET / COPA CATALUNYA Mataró Audiovisua­l / El Construton­i Ponce Mataró (10-10), novè a la classifica­ció, passa per un moment clau. La ratxa irregular que travessa l’equip ha fet que cada partit sigui decisiu. Més del que ja demana una categoria com la Copa Catalunya on cada rival pot guanyar qualsevol. Fa tot just una setmana que Àlex León va deixar la banqueta, i el seu lloc l’ocupa Dani Perdiguero, que ara combinarà tasques de director tècnic i entrenador de primer equip femení. Just a l’inici, victòria a Terrassa. Però ara, en el seu debut a casa davant la seva afició, l’espera un repte d’altura. Arriba ni més ni menys que el Basket Almeda (17-2), el segon classifica­t actualment. Ho és perquè té pendent el partit de la jornada anterior contra el Citylift GEiEG UniGirona, fet que va aprofitar l’Unilever Viladecans per emportar-se el lideratge. Un Almeda que només ha perdut dos partits dels 17 de Lliga disputats, que segueix en estat de gràcia després de la gran temporada anterior i que és un dels grans rivals a batre. Un duel exigent per a un Mataró que necessita despertar de la manera que sigui. L’equip espera que ara, sota la batuta de Perdiguero, arribi el canvi de rumb necessari per assegurar la permanènci­a. Ara per ara l‘objectiu ha de passar, primer, per mantenir-se a Copa, tot i que l’equip aspirava a cotes més altes.

Ari Magrinyà (foto) es postula com la referent groga, amb una mitjana de 13 punts per partit, mentre que per part de l’Almeda serà Lucía Pablos una de les jugadores més perilloses. Fa 12 punts de mitjana.

En aquesta jornada 21 de Copa Catalunya femenina, el partit UE Mataró – Almeda serà un dels protagonis­tes de les transmissi­ons te- levisives de La Xarxa. Es podrà veure per les television­s locals i a XALA! demà a partir de les 18h, si- multàniame­nt amb els partits que via ‘streaming’, en exclusiva a la plataforma XALA!, enfrontara­n el líder provisiona­l, l’Unilever Vila- decans (17-3) amb l’Snatt’s Sant Adrià B (8-12), desè, i el TGN Bàs- quet (7-13), tretzè, a l’Ivette Pons- Igualada (10-10), vuitè.

A Copa Catalunya masculina, al grup 1, Lluïsos i Càmping Bianya Roser comparteix­en lideratge (14-4). Els graciencs juguen a la pista del Ciutat Vella, mentre que el Roser rep el Granollers. Ben atents seran els altres ferms candidats al títol, ara relegats a la tercera i quarta plaça, el CEB Girona i el Lliçà d’Amunt que amb un balanç de 13-5, estan esperant una ensopegada per tornar a manar. Al grup 2, el Badalonès-Fruits Secs Corbera i el Ripollet-Aíbaba Restaurant, amb 14-4 colideren la taula. Els badalo- nins tenen un exigent test a casa davant el Santa Coloma, quart (12-6), mentre que els lliçanencs ju- guen a la pista del cuer, el Círcol Cotonifici de Badalona (5-13). Juli Jiménez, fins ara tècnic dels bada- lonins, va anunciar dimecres que deixava l’equip

 ?? FOTO: M. A. CHAZO FCBQ ?? Ari Magrinyà, la base de l'equip mataroní, dirigint l'equip a l'ALLSTAR 2019
FOTO: M. A. CHAZO FCBQ Ari Magrinyà, la base de l'equip mataroní, dirigint l'equip a l'ALLSTAR 2019

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain