Mundo Deportivo (Barcelona)

El Cornellà protagonit­za la seva setmana fantàstica

- Manuel Ayala

El Cornellà va protagonit­zar la seva setmana gran de la present temporada. La jornada anterior va superar a domicili l'Alcoyano; dimecres passat va deixar fora de competició l'Internacio­nal de Madrid i es va classifica­r per a la Copa RFEF i diumenge va arrodonir la feina en guanyar l'Ejea i situar-se en la tercera posició, a quatre punts el líder, l'At. Balears, i a tres del filial del Vila-real.

L'entrenador dels del Baix Llobregat, Xavi Calm, se sent orgullós de l'equip, tal i com comentava després del triomf contra l'Ejea: “Aquesta categoria és molt dura. Costa moltíssim guanyar un partit, ningú no et regala res. Nosaltres hem sabut remuntar després de l'empat i el segon temps ha estat esplèndid. El secret? Ni més ni menys que córrer més que el contrari. Els meus jugadors saben que han de córrer i lluitar fins al final i això han fet”.

El davanter Manucho va quallar la seva millor actuació des que està a Cornellà i fins i tot va fer el gol que va significar el 2-1. “Ha estat el millor del partit. Hem vist un Manucho molt semblant al que jugava al Rayo”, afegia Calm.

“Hem guanyat a un lloc fantàstic” L'Olot va guanyar al camp del Lleida (0-1) i el seu entrenador, Raúl Garrido, mostrava la seva felicitat: “Estem fent un futbol molt bo i per guanyar més partits. Només ens faltava el gol i avui ha arribat. Era un lloc fantàstic per jugar i hem sortit amb una idea molt clara. Avui hem tingut la recompensa de les nostres ocasions. Hem tornat a deixar la porteria a zero, això és per felicitar-nos i demostra que som molt competitiu­s”

Disgust a Balaguer

Després de la derrota en el derbi contra el Borges Blanques (0-1), l'entrenador del Balguer, José Gil, es mostrava disgustat pel resultat: “Els jugadors s'han buidat. Ho han donat tot sobre el terreny de joc, però ens ha faltat el gol. Al primer temps no hem estat bé, però a la represa hem dominat, tot i que no hem sabut materialit­zar les ocasions. No tenim davanters i hem de posar jugadors no habituats a aquesta posició. No hem merescut perdre el matx”.

Al seu torn, Jordi Mercader, que feia de primer tècnic del Borges en estar sancionat Manel Cazorla, era l'altra cara de la moneda: “Hem dominat bé el primer temps i hem pogut aconseguir una diferència més gran de gols. Hem patit els darrers 20 minuts en què ells han tingut la seva millor ocasió en el penal, però el nostre porter ens ha donat els tres punts”. Javi Ruiz, es lesiona

El davanter del San Juan At. Montcada es va trencar el turmell de la cama dreta i va haver de ser substituït a l'inici de la segona meitat per Bangoura, que debutava amb l'equip després d'haver estat, anteriorme­nt, al Tona.

Guillem Pujol, s’estrena

El lateral esquerre del Granollers es va estrenar com a golejador a Tercera Divisió, ja que va aconseguir el primer gol del seu equip en el partit davant de l'Europa.

Baralla massiva

El partit del grup 7 de Tercera Catalana entre el Pirinaica i el Balconada es va suspendre en el minut 50. Segons explica l'àrbitre Pol Fernández Arrebola en el seu acta, el motiu va ser: “va haver-hi una baralla en què van intervenir tots els jugadors a excepció dels dos porters i un futbolista de l'esquadra local”. El resultat era favorable a la Pirinaica per 2-0.

Canvi de darrera hora

El jugador del Santboià, Carlos Martínez, que estava en l'onze inicial finalment no va sortir i va haver de ser substituït per Carles González. Sembla que el primer es va lesiona als adductors en l'escalfamen­t i està pendent de proves.

L’Ascó, molt tocat

L'Ascó va caure golejat (5-0) davant del Sant Andreu. L'entrenador, Javi García, comentava que el comunicat que va treure la junta directiva anunciant la seva intenció de fer desaparèix­er l'equip la temporada vinent, potser havia afectat una mica: “Vist el que hem vist, potser ha afectat. Però no només això. Si mires enrere, sempre passen coses i avui hem arribat al camp amb mitja hora de retard. Són coses impròpies d'un equip de Tercera Divisió. Els jugadors són persones i avui ens ha afectat”. Sobre l'actitud de l'equip, el tècnic afegeix que “els jugadors tenen molt clar que cada partit és un aparador per a ells, per sort o per desgràcia no podem triar. Els que han triat són els que manen, i torno a dir que quan les coses venen maldades tot es complica”.

Resultat de Tercera Catalana

El partit del grup 11 Olympia II-Cerro va finalitzar amb victòria local (2-1). Partits entre setmana

A Tercera Catalana es disputen els següents partits:

G.15/ Bisbalenc-St. Pere P. .(avui) 21.00 G. 6/ Cerdanyola-Mira∙sol ..(13/3) 20.30 G. 2/ Montroig-La Selva .... (15/03) 21.00 G.15/ Vila∙sacra-Navata .... (15/03) 21.00

 ?? FOTO: UE CORNELLÀ ?? Manucho marca El davanter del Cornellà va fer el 2-1 davant de l'Ejea
FOTO: UE CORNELLÀ Manucho marca El davanter del Cornellà va fer el 2-1 davant de l'Ejea
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain