Mundo Deportivo (Barcelona)

El Pomar recupera l’essència

El club de Badalona, que ara només té cinc formacions, ha posat les bases per tornar a créixer

- Encarna García

La temporada va començar de manera força complicada per al CD Pomar. “L’entrada d’un nou responsabl­e esportiu no va quallar en la manera de fer d’un club força familiar i els 150 futboliste­s que hi havien es van veure reduïts en 60”, explica Sergio García, pare del davanter de l’Espanyol del mateix nom, i que ara ajuda en la parcel∙la tècnica i a més, entrena l’equip benjamí de l’entitat. “La fórmula que va triar no va funcionar i, al novembre, ens vam fer càrrec uns quants de reorganitz­ar el club. En menys de tres mesos s’ha donat la volta a la truita. Ara, l’exjugador Rubén Casado és l’encarregat de la coordinaci­ó esportiva i ha incorporat tot de tècnics de la seva confiança i que treballen com sempre s’ha treballat aquí: prioritzan­t la formació, recuperant l’ambient familiar i fent gaudir els nens del futbol, cosa que s’havia perdut. A més, un altre exjugador contrastat, Luis Blanco, s’encarrega de la tecnificac­ió, els entrenamen­ts específics per grups. El canvi ha estat increïble. Ningú no s’esperava que fos possible tan ràpidament. Però la clau ha estat la il∙lusió i les ganes que hem posat”.

El Pomar ara té només 5 equips (cadet, infantil, aleví, benjamí i prebenjamí), “però la gent està contenta i ja tenim llista per a l’any vinent. Hem posat les bases per créixer”

 ?? FOTOS: MANEL MONTILLA ?? El CD Pomar torna a prioritzar la formació, l'ambient familiar i que els futboliste­s gaudeixin de l'esport per sobre de la competitiv­itat.
FOTOS: MANEL MONTILLA El CD Pomar torna a prioritzar la formació, l'ambient familiar i que els futboliste­s gaudeixin de l'esport per sobre de la competitiv­itat.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain