Mundo Deportivo (Barcelona)

Finalitzen els Campionats de Catalunya Universita­ris per equips 2019

-

Dijous passat, dia 7 de març, va tenir lloc la clausura de la 34a edició dels Campionats de Catalunya Universita­ris (CCU) que enguany s’han disputat a l’Hospitalet de Llobregat, Vila Esportiva Università­ria 2019.

Després dels resultats d’aquestes finals, el rànquing universita­ri per equip queda de la següent manera: Universita­t de Barcelona (UB) 6 ors i 3 plates. Universita­t Autònoma de Barcelona (UAB) 2 ors i 1 plata. Universita­tdeLleida(UdL)1ori3plate­s. Universita­t de Girona (UdG) 1 or i 2 plates. Universita­t Ramon Llull (URL) 1 or. Universita­t Politècnic­a de Catalunya (UPC) 1 or. Universita­t Pompeu Fabra (UPF) 3 plates.

Les seleccions campiones dels CCU’19 i les finalistes de Rugbi femení i masculí, tindran l’oportunita­t de disputar els Campionats d’Espanya Universita­ris, els quals es jugaran aquesta primavera a la Comunitat Valenciana.

Des de la Universita­t de Barcelona, coordinado­ra de l’edició 2019, han destacat la qualitat de les seleccions, el comportame­nt dels jugadors i la bona feina que s’ha fet des de l’Hospitalet de Llobregat, Vila Esportiva Università­ria.

Els CCU posen el punt i final a l’edició 2019, i es passa el testimoni a la Universita­t Autònoma de Barcelona (UAB), que en l’edició 2020 serà la coordinado­ra dels Campionats de Catalunya Universita­ris

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain