Mundo Deportivo (Barcelona)

Ernest Forgas ja està a casa després de dos dies a l’hospital

-

El golejador de l'Andorra, Ernest Forgas, va haver d'abandonar en ambulància el camp en el partit jugat al Prada de Moles davant del Vilanova (0-0). El jugador va perdre el coneixemen­t en la darrera jugada del partit i ha hagut de passar dos dies a l'hospital en observació. Ahir, ja li van donar l'alta i va marxar cap a casa.

Ernest explica els esdevenime­nts: “Sobre el minut 70 de partit em vaig donar un fort cop amb el pal de la porteria, em vaig fer mal al braç, les costelles... però em vaig aixecar i vaig continuar jugant. Ja en l'últim minut del partit, vaig refusar un parell de córners. En el primer no vaig tenir problemes, però en el segon, vaig notar que perdia força i vaig caure a terra. I des de llavors ja no recordo res. Només que em vaig despertar a l'ambulància. Vaig estar uns 45 minuts, no del tot inconscien­t, però dels que no recordo res. Sembla ser que en el cop que em vaig donar amb el pal de la porteria em vaig haver de fer mal al cap, perquè el meu company Ferran va venir a ajudar-me i sembla que li vaig dir que estava bé, però jo no recordo tampoc res d'això”.

Un cop traslladat a l'Hospital de Meritxell d'Andorra li van fer un TAC i li van trobar un petit coàgul de sang a la part frontal. La nit de diumenge li van fer un altre i ja estava tot bé, així que va tornar ahir a casa. “M'han dit que puc fer vida normal, però que consulti un neuròleg que em confirmi quan puc tornar a jugar a futbol”

Raúl Garrido: “Hem sabut patir”

L'Olot va sumar un punt al camp de l'Alcoyano (1-1) i, tot i que encara no té la salvació matemàtica, està ben a prop, ja que a falta de quatre partits està a sis punts del descens. Sobre el matx a El Collao, l'entrenador dels de la Garrotxa, Raúl Garrido, feia la següent valoració: “Hi ha hagut dues parts diferencia­des, en la primera hem controlat el joc i hem tingut dues ocasions molt clares. A la segona no ho hem interpreta­t bé i hem anat a remolc. Hem sabut patir en un camp històricam­ent molt complicat. Em quedo amb l'esperit de patiment de l'equip per aguantar aquest resultat positiu”. El tècnic reconeix que “ens hem desconnect­at amb pèrdues innocents, no podem concedir tantes faltes davant d'un equip tan fort. En global, faig una valoració positiva amb aquests 43 punts”.

Vilajoana: “El punt és poqueta cosa”

L'Europa no va poder sumar la sisena victòria consecutiv­a, ja que no va passar de l'empat davant del Vilafranca (2-2). L'entrenador dels europeiste­s, David Vilajoana es lamentava: “És una llàstima. Tenint en compte que buscàvem la victòria, el punt és poqueta cosa. El partit ha quedat condiciona­t per dues errades que ens han costat dos gols”. El Vilafranca es va quedar amb un home menys però el tècnic reconeix que “jugar amb un jugador més no vol dir jugar millor”.

L’empat no serveix a ningú

El duel dramàtic en la part baixa de la classifica­ció entre l'Ascó i el Santboià va finalitzar amb un empat (1-1) que no serveix a ningú en la seva lluita per la salvació. En acabar el matx, el tècnic dels asconencs, Javi García, va comentar que “a la primera part no hem tret el premi al joc que hem vist, a les ocasions que hem pogut crear, i això es paga. Així ells, en una única jugada en un córner mal defensat, van treure el premi que tu has creat. Si no aprofites els teus moments després és molt difícil”. El tècnic també va fer una valoració de la situació de tots dos equips: “Som els dos clubs als que ens han tocat bé la butxaca, i és un reflex de no poder competir amb les mateixes eines durant tota la temporada. En un any amb 21 equips, s'han ajuntat molts factors. Ho hem parlat tots dos entrenador­s, volem que s'acabi ja i sense incidèncie­s. Avui l'empat no ens ha servit a cap dels dos”.

El que tenen clar des del club, el cos tècnic i els jugadors és que ho donaran tot fins al darrer partit, mostrant un cop més la seva profession­alitat en una temporada en què tot ha sortit malament.

Convocatòr­ia d’eleccions al Lloreda

El Lloreda a convocat eleccions a la presidènci­a del club. El pròxim 15 de maig finalitza el termini de presentaci­ó de candidatur­es. Pel moment, no n'hi ha cap.

S’avancen a dissabte

Amb motiu de les eleccions generals del pròxim diumenge 28 d'abril, ja s'han confirmat alguns partits que s'avançaran a dissabte.

A Segona B

Vila·real B-Cornellà ............................ 17.00 Conquense-Lleida Esportiu ............. 17.00 Peralada-Hércules ............................. 18.00 Sabadell-Castelló .............................. 18.00

A Tercera Divisió

Santboià-Pobla .................................. 17.00 Reus B-Ascó ........................................ 17.30 Martinenc-Vilafranca ........................ 18.00

Resultats de Tercera Catalana

Roses-Esplais .......................................... 2-0 Moià-Sant Feliu Codines ..................... 1-2 Catellbell i Vilar-Puigcerdà .................. 6-1

Demà dimecres dia 24 es juga el Viladecans B-Castelldef­els B, del grup 8, a partir de les 21h.

 ?? FOTO: ?? Ernest Forgas El golejador de l'Andorra va patir un gran ensurt
FOTO: Ernest Forgas El golejador de l'Andorra va patir un gran ensurt
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain