Mundo Deportivo (Barcelona)

Coronats a Navata els nous campions de Catalunya Doble

N La rider sabadellen­ca fa història en penjar-se la medalla d'or als prestigios­os XGames d'Aspen, però no ha estat l'única figura catalana destacada d'un cap de setmana amb representa­ció internacio­nal en freestyle moguls, snowboard cross, patinatge artíst

-

El Campionat de Catalunya Doble de la FCGolf ha finalitzat aquest cap de setmana amb la coronació dels nous campions masculins i femenins, després de dues intenses jornades de joc en el recorregut de Navata (Girona) en què van competir un total de 56 equips. Dues intenses jornades en què la igualtat va ser la nota predominan­t, tot i que finalment dues parelles es van emportar els honors. En categoria masculina, la victòria va somriure a la parella Eudald Castillo-Marc Sabrià, que van acumular en les dues jornades, un total de 145 cops, amb dues voltes de 72 i 73 cops. El subcampion­at va ser per a la parella Juan Dalmau-Alberto Torrado, que van finalitzar amb 151, empatats amb Guillermo Acha-Josep Maria Serra. En la classifica­ció Handicap, la victòria va correspond­re a Oriol Luis i Carles Llorens, amb 142. En la competició femenina, en la qual van prendre part 10 parelles, el títol de campió de Catalunya Doble es va quedar a casa, amb la victòria de les germanes Nicole i Marina Joyce Moreno, que van acumular un total de 147 cops després de dues voltes de 72 i 75 impactes. El subcampion­at va ser per a Alisa Kokhlova i Berta Sánchez, amb 149 (74+75). En la classifica­ció Handicap, la victòria va ser per a la parella Valeria BiargeBlan­ca Yagüe, amb 142 cops

Hn La rider sabadellen­ca fa història en penjar-se la medalla d’or als prestigios­os XGames d’Aspen, però no ha estat l’única figura catalana destacada d’un cap de setmana amb representa­ció internacio­nal en freestyle moguls, snowboard cross, patinatge artístic i skeleton.

“Per molts anys, iaia. T’estimo!“. Eren les primeres paraules, pronunciad­es de forma emocionada mirant a càmera, per part de la rider catalana Queralt Castellet després de confirmar-se la seva victòria als mítics XGames. Una de les competicio­ns amb major cobertura mediàtica del món que Castellet va vèncer amb una ronda final espectacul­ar que va permetre-li superar les japoneses Kurumi Imai i Haruna Matsumoto.

Amb aquest títol, Castellet (equip RFEDI) es converteix en la primera esportista catalana a triomfar als XGames, tot i no ser la primera medalla que es penja en aquesta cita, després de la plata de 2019 i el bronze de 2018.

Amb 30 anys, quan molts esportiste­s d’elit ja inicien una corba descendent en la seva carrera, Castellet es troba en un moment especialme­nt dolç. A més de la fita assolida als XGames, la sabadellen­ca ha guanyat en dos de les tres Copes del Món FIS celebrades fins ara, i es manté segona de la general.

Lucas Verdaguer, sinònim de futur

El jove esportista català (SCOGE) segueix demostrant una evident evolució en els moguls, l’especialit­at d’esquí acrobàtic de freestyle FIS. Després de fer un primer pas la temporada passada al circuit internacio­nal, enguany ja s’ha colat en dos Top10 de Copa d’Europa.

Un pas més per a Marc Roure i Bernat Ribera

Els dos esportiste­s catalans de l’equip RFEDI van disputar la doble Copa del Món FIS de Snowboard Cross, disputades aquest cap de setmana a Big White (Canadà). Per a Roure (Granuec) va ser la seva segona Copa del Món disputada, mentre que Ribera (RAC) s’hi estrenava.

Adrián Díaz i Olívia Smart, fiabilitat europea a Graz

La parella de dansa del FC Barcelona va completar una bona actuació al Campionat d’Europa de Patinatge Artístic disputat a Graz (Àustria), on va acabar en 8a posició amb 183,12 punts. Una brillant execució de la dansa lliure, el segon dia, va permetre’ls remuntar una posició, firmant així el mateix resultat que la temporada passada en la cita celebrada a Minsk

H

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain