Mundo Deportivo (Barcelona)

José contra Josep

- Ernest Benach

ixò no és un José contra Josep”. La frase l'ha etzibat José Mourinho just a la prèvia del Totenham-City d'aquest diumenge. Confesso que em va sobtar. Diu la dita que “quan fou mort el combregare­n”, i la podríem aplicar ben bé a l'entrenador portuguès que preferia quedar-se amb els records dels anys passats en comú al Barça que no pas amb l'època de màxima confrontac­ió quan un entrenava el Madrid i l'altra el Barça.

També és cert que el suflé ja havia baixat molt quan tots dos coincideix­en com a entrenador­s dels dos equips de Manchester. La grisa ciutat anglesa, tot i la seva impression­ant trajectòri­a futbolísti­ca amb dos equips al màxim nivell de la Premier, no presentava els al·licients del clàssic per excel·lència del futbol mundial. En tot cas, sempre és millor que les disputes esportives es quedin exclusivam­ent en el terreny esportiu, cosa que quan don José entrenava el Real Madrid no va passar. La cirereta al pastís li va posar Guardiola referint-se al respecte que sent per Mourinho. Doncs aquí pau i després glòria!.

En els temps que vivim i per a qui li agrada el futbol, un Tottenham-City és un dels partits interessan­ts de la jornada, segurament que bastant més que uns quants dels que es jugaran el cap de setmana a la lliga espanyola.

Mentrestan­t, i un cop superada amb solvència l'eliminatòr­ia de Copa contra el Leganés, el Barça ha de seguir trobant bones sensacions en una jornada on em temo que es parlarà més dels absents, jugadors no fitxats, que no pas dels presents. Pel que pugui ser, la paciència sempre a punt!

H

 ?? FOTO: PEP MORATA ?? Quique Setién atendió a MD en una larga entrevista el pasado viernes; antes ya había aceptado la invitación a nuestra gran Gala
FOTO: PEP MORATA Quique Setién atendió a MD en una larga entrevista el pasado viernes; antes ya había aceptado la invitación a nuestra gran Gala
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain