Mundo Deportivo (Barcelona)

El Castelldef­els iguala el seu rècord a domicili

-

Moment dolç per al Castelldef­els lluny dels Canyars. Els de Miki Carrillo acumulen quatre victòries de forma consecutiv­a a domicili, igualant el rècord de triomfs encadenats dels grocs fora de casa a Tercera, registre que datava de la temporada 2003-04, una de les millors d'entre les 16 campanyes dels del Baix Llobregat en la categoria.

L'última alegria va arribar dissabte passat en les Comes d'Igualada (0-3), assenyalan­t el tècnic castelldef­elenc que “l'Igualada va sortir fort i ens va posar en moltes dificultat­s en el tram inicial, però l'equip està molt sòlid, vam tenir l'encert d'avançar-nos en el marcador amb un golàs i a partir d'aquí ens vam fer forts en defensa i perillosos en les jugades de contracop. Fora de casa estem amb una confiança enorme i després de quatre victòries seguides la satisfacci­ó amb el treball de tots és màxima”

Pau Torres cau de la convocatòr­ia

El porter del Lleida, Pau Torres, va caure de la convocatòr­ia per al partit al camp de l'Espanyol B, ja que patia un procés gripal. En el seu lloc va debutar aquesta temporada en la Lliga, Víctor Vidal, que ja havia jugat en Copa. Va completar la llista el porter del planter Enric Puiggròs. Per treure’n pit

Raúl Garrido, entrenador de l'Olot, es mostrava molt satisfet pel gran joc desplegat pel seu equip davant un rival complicat com el Castellón (1-0): “Hem fet un gran partit, la primera part ha estat més igualada però a la segona hem fet una variació i ha estat un partidàs. És per estar molt satisfet”. “Del minut 1 al 94”

El 0-2 al camp del Badalona serveix al Cornellà per mantenir-se a la quarta posició. El tècnic, de l'equip, Guillermo Fernández Romo estava molt satisfet: “Ha estat un partit molt bo des del minut 1 fins al 94. Partit d'exigència en el qual calia imposar-se”.

Risueño accepta prendre riscos

Tot i la victòria davant del Cerdanyola (2-1), Jonathan Risueño, entrenador de L'Hospitalet va destacar que “quan has de guanyar cada setmana has de prendre riscos. El nivell defensiu que han acceptat alguns jugadors m'ha agradat molt i estic content perquè tot ha sortit bé”. Sobre la possibilit­at de l'ascens diu que “encara està tot molt obert i hem de treballar cada partit”. Amantini la fa grossa a la grada

El defensa del Vilafranca Amantini no va jugar davant del seu exequip, el Terrassa, ja que estava lesionat. Va veure el partit des de la grada de l'Olímpic egarenc i allà la va fer grossa, segons recull en l'acta el col·legiat, Aguayo

Prieto: “En acabar el partit ve la policia local al vestidor arbitral i ens informa que el jugador de l'equip visitant, Juan Pablo Amantini, que es trobava a la grada com a jugador no convocat, ha saltat a la graderia superior en què estava amb la intenció d'agredir a una altra persona, havent de ser reduït per la policia local ja que mostrava resistènci­a contra els agents”.

“Ningú correrà més que nosaltres”

El tècnic de l'Europa, David Vilajoana explicava al final del partit contra el Granollers (2-1) que “estic molt satisfet de l'esforç dels jugadors contra un Granollers que volia la pilota i hem jugat gairebé 60 minuts amb un home menys. No hi haurà cap equip que corri més que nosaltres i ho donarà tot a cada partit. També és cert que estaria més satisfet amb quatre punts més”. D'altra banda, abans del partit, es descobrí una placa en record de Carles Serracant, el primer golejador a l'estadi Sardenya a les mateixes instal·lacions del club.

El moment clau del partit

Al seu torn, José Solivelles, tècnic del Granollers va puntualitz­ar que, per a ell, va haver-hi un moment clau del partit contra l'Europa: “Hi ha un moment que ens penalitza força, se'ns lesiona el davanter centre, estem amb 10 i ens marquen i hem de remar en contra des de molt al principi”. Albert Ruiz es va retirar al minut 12 amb un dit de la mà trencat, tot i que podrà entrenar i jugar amb normalitat amb una fèrula.

”Crec que hem marxat del partit” Mikel Azparren, entrenador del Sant Andreu va explicar que “crec que hem marxat del partit. La primera mitja part de la primera s'ha jugat al que volíem, però de cop i volta hem perdut el control”. Finalment, però el conjunt quadribarr­at va superar el Figueres (32), però continua minvat per les lesions, ja que Sergi Moreno va haver de retirarse al primer temps amb un problema als isquiotibi­als i serà baixa, ja que va veure la vermella directa mentre era a la banqueta. A més, Adri Rivas és dubte, ja que sortí del camp amb un cop al genoll. Adam Fontes, molt crític

El tècnic del Banyoles es va mostrar molt crític amb el joc del seu equip després de perdre davant el Vilassar Mar (0-2): “Si l'equip perd l'essència, és difícil que es quedi a la categoria. Ara mateix l'equip té problemes, els hem d'afrontar i resoldre'ls. Hem estat irreconeix­ibles. El Banyoles fa dies que ha perdut aquella identitat que el va fer sumar i ser un bon equip. Ara no ho és”.

Àlex Prat deixa el Júpiter

Per decisió tècnica, el Júpiter ha donat de baixa del primer equip a Àlex Prat

H

 ?? FOTO: PIERO ÁLVAREZ /UE CASTELLDEF­ELS ?? El Castelldef­els en un bon moment Sobretot fora de casa
FOTO: PIERO ÁLVAREZ /UE CASTELLDEF­ELS El Castelldef­els en un bon moment Sobretot fora de casa

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain