Mundo Deportivo (Barcelona)

-

COMIAT D’ABDE

La plantilla del Cornellà s'acomiadà ahir d'Abde Damar desitjant al jugador molts èxits en la seva nova aventura a l'Atlético de Madrid. Els integrants del primer equip van voler fotografia­r-se amb el que ha estat un dels puntals en la bona trajectòri­a de l'equip

HHEL VILADECANS GUANYA EL DERBI

El Viladencan­s va superar en el derbi el Gavà (3-0) i l'entrenador, Raúl Paje, no podia amagar la seva alegria: “Ha estat un partidàs. Teníem moltíssime­s baixes però hem sabut reaccionar. Hem guanyat el dia que tocava i ara només cal anar cap amunt”. D'altra banda, aprofitant el centenari del club del Baix Llobregat, el Viladecans va desvelar el logo guanyador, obra de Jonathan Sánchez

“ENS HA MANCAT CONCENTRAC­IÓ”

Al seu torn, Juan Camilo Vázquez, tècnic gavanenc, ho va veure així: “Quan encaixes dos gols a pilota aturada a la primera part, tot es fa molt difícil. Són accions evitables, en què hem fallat en l'àmbit individual quant a marques i concentrac­ió”. I afegí que “hem tirat 45 minuts fent coses que no havíem parlat: era un dia per jugar molt per fora i filtrar poc per dins. Ells han sortit amb 3 jugadors per dins per intentar recuperar-nos pilotes en aquesta zona intermèdia i viure de les transicion­s. Nosaltres ens hem equivocat i els hem donat vida”

DEBUT AMB 16 ANYS

HEl davanter Àlex Iglesias, del Manresa, va debutar amb 16 anys a Tercera Divisió substituin­t Joel en els últims instants del partit que van guanyar els del Bages contra el Sants (1-0)

H

 ?? FOTO: PERE PUNTÍ ?? Dotze són els equips femenins que té el Llerona. Fins fa uns anys la presència de jugadores era testimonia­l, però l'increment de nenes que volen jugar ha donat un impuls a la secció.
FOTO: PERE PUNTÍ Dotze són els equips femenins que té el Llerona. Fins fa uns anys la presència de jugadores era testimonia­l, però l'increment de nenes que volen jugar ha donat un impuls a la secció.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain