Mundo Deportivo (Barcelona)

Tatami Esport Trofeu BCN

-

n Diumenge passat es va celebrar el TATAMI SPORT Trofeu BCN Kick Boxing Light. Una competició organitzad­a per la Federació Catalana de Kick Boxing i Muay Thaï, per promociona­r les categories dels més petits (dels 6 fins als 16 anys). Amb 200 kickboxers competint en 4 tatamis, els àrbitres van poder aplicar els canvis en el nou reglament W.A.K.O. (C.O.I.), que s’aplicaran als campionats de Catalunya i d’Espanya.

A algunes de les joves promeses d’aquest campionat els serveix per posar-se a punt i poder participar en l’Open BCN Championsh­ip que se celebrarà el 22 de març a Barcelona

Hn El CER l’Escala com a subcampió i l’Asisa Borges Vall com a tercer classifica­t de la Copa del Rei, i el Girbau Vic com a tercer classifica­t de la Copa de la Reina van signar la triple presència dels equips catalans als podis de les Copes d’Espanya, disputades els dies 31 de gener i 1 de febrer a Armilla (Granada) en el marc del 75è Campionat d’Espanya Absolut.

Sens dubte, la presència del CER l’Escala a la final va ser la nota més destacada entre els tres equips catalans que van prendre part en la Copa del Rei, ja que els escalencs van arribar fins al partit decisiu pel títol després de deixar enrere pel camí dos equips situats força per sobre seu a la Superdivis­ió, l’Irun Leka Enea i l’Arteal.

L’equip del CER format pel xinès Chih-Wei Yeh, Iker González, Norbert Tauler i Sergi Grau va començar la primera fase vencent per 3-1 el Linared Informátic­a Linares i per 3-0 el Móstoles, dues victòries que els van situar en disposició de jugar-se el primer lloc del grup i el consegüent accés a les semifinals davant el Leka Enea.

Els tres partits de l’encontre amb els irundarres van ser molt igualats, però tots tres van acabar caient de la banda catalana amb les victòries de Chih-Wei Yeh davant Endika Díez, que el dia abans s’havia proclamat campió d’Espanya absolut, d’Iker González davant el rus Taras Merzlikin i de Norbert Tauler davant Daniel Palacios. La victòria per 3-0 va posar els empordanes­os entre els quatre millors i el seu paper a Armilla va començar a lluir brillantor.

Si haver arribat a les semifinals ja era meritori, encara ho va ser més accedir a la final després de guanyar l’Arteal de Santiago de Compostela. Malgrat que el primer punt va ser per als gallecs, les dues victòries de ChihWei Yeh davant l’italià Humberto Manhani i el portuguès José Enio Mendes i la de Norbert Tauler davant Moisés Álvarez van capgirar el marcador fins el 3-1 per al CER l’Escala.

Ja en la final, el Real Cajasur de Priego de Córdoba va ser un escull insuperabl­e per al jove equip escalenc, que va cedir per 3-0. Tot i que en el primer partit Chih-Wei Yeh va forçar el cinquè set davant Carlos Machado, la victòria de l’andalús per 11-2 en el joc decisiu va donar a l’equip cordovès un avantatge inicial que les posteriors victòries per 3-0 del portuguès Diogo Carvalho davant Iker González i de l’hongarès Daniel Kosiba davant Norbert Tauler van convertir en el setè títol de la Copa del Rei per al Cajasur.

A un pas d’una final catalana

La final hauria pogut ser íntegramen­t catalana si l’Asisa Borges Vall hagués superat el Cajasur en l’altra semifinal, però els de les Borges Blanques van cedir per un global de 3-0 després que Carlos Machado s’imposés per 3-0 a l’egipci Elsayed Ahmed Lashin, Diogo Carvalho a Marc Duran per 3-2, i

Daniel Kosiba a Joan Masip per 3-1.

Els borgencs havien accedit a les semifinals després de vèncer els tres partits de la primera fase davant l’Hispalis de Sevilla per 3-1, el Collado Mediano madrileny per 3-0 i el Vincios gallec també per 3-0. A més dels tres jugadors ja esmentats, l’Asisa Borges Vall va comptar també amb la participac­ió d’Albert Vilardell.

L’altre equip català en aquesta Copa del Rei va ser el Quadis Centre Natació Mataró, de la Divisió d’Honor masculina. Els mataronins van caure en els tres patits de la primera fase davant el Cajasur, el San Sebastián de los Reyes i el Tranvía de Murcia sempre pel mateix resultat, 3-1. L’equip format per Arnau Pons, Yordi Jason Ramos i Xavier Peral sí que va aconseguir la victòria en el seu últim partit a Armilla, en el qual va aconseguir el tretzè lloc final després d’imposarse al Collado Mediano per 3-1

H

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain