Mundo Deportivo (Barcelona)

Les esportiste­s UB, protagonis­tes dels Campionats de Catalunya Universita­ris 2020

-

n Els equips esportius de la Universita­t de Barcelona han guanyat un total de sis medalles en els Campionats de Catalunya Universita­ris (CCU) del 2020 que s’acaben de disputar: tres d’or i tres de plata. Les tres medalles d’or han estat per a les modalitats d’handbol femení, futbol sala femení i rugbi 7 femení, uns resultats que posen en relleu l’apoderamen­t femení en l’esport UB. El podi de la UB es completa amb les medalles de plata aconseguid­es pels equips de voleibol femení, futbol femení i rugbi 7 masculí. Les seleccions guanyadore­s participar­an ara en els Campionats d’Espanya Universita­ris, que arrencaran a l’abril a Castella i Lleó.

Aquests bons resultats en els CCU 2020 situen la UB, un any més, al capdavant del medaller, seguida de la UAB i la UdG, amb dues victòries, i la UPC, la UPF, la URL, la UdL i la URV, que han obtingut una victòria cadascuna. Les fases finals d’equip es van disputar del 2 al 5 de març a Sabadell, designada Vila Esportiva Università­ria 2020, i, per quart any consecutiu, es van poder seguir en directe per televisió a través de La Xarxa.

Els Campionats de Catalunya Universita­ris són un esdevenime­nt de llarga tradició i repercussi­ó estudianti­l —la primera edició es remunta a l’any 1986—, que tenen com a objectiu fomentar l’activitat física i esportiva a les universita­ts, i fer possible la compaginac­ió de la vida acadèmica i esportiva. La coordinaci­ó dels CCU es fa de manera rotatòria entre les dotze universita­ts catalanes que integren l’Esport Català Universita­ri (ECU). En aquesta 35a edició, que ha coordinat la UAB, hi han participat més de 1.600 esportiste­s d’un centenar d’equips de les dotze universita­ts catalanes, més de 200 dels quals són de la UB

H

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain