Mundo Deportivo (Barcelona)

A Esports UB ens quedem a casa, però seguirem molt a prop teu

-

n El passat 14 de març vam prendre la decisió de tancar de manera temporal la instal·lació del servei d’esports de la Universita­t de Barcelona, Esports UB, de moment fins al proper 12 d’abril, seguint les directrius del Ministeri de Sanitat.

A causa d’aquesta aturada i perquè tota aquesta situació afecti el menys possible a tots els nostres abonats, des d’Esports UB us informem que el rector ha autoritzat la no liquidació de les quotes d’abonats del Servei d’Esports de la Universita­t de Barcelona, a partir del proper venciment, correspone­nt al mes d’abril de 2020.

Ara bé, el fet que la instal·lació es

ESPORTS tigui tancada no vol dir que haguem de deixar d’entrenar, és per aquest motiu, que de la mà de Les Mills i dels nostres entrenador­s, volem acompanyar-vos a tota la família al llarg d’aquests dies de confinamen­t. Amb la iniciativa #JoEmQuedoA

Casausapro­paremunmun­tdeclasses dirigides on-line, recursos, consells i entrenamen­ts perquè no perdeu la forma i us mantingueu actius i saludables al llarg d’aquestes setmanes.

Cada dia, de dilluns a divendres a les 12 h, tindreu una sessió amb la Lídia Bodoque instagram.com/lidiabodoq­ue i https://m.youtube.com/user/Lbodoque/featuredns­tragram, trainer de Les Mills, que us farà suar de valent. I les tardes podreu gaudir d’un entrenamen­t en directe per Instagram, de la mà del Pol Cejas instagram.com/ polcejas, d’Adidas Runners. D’altra banda, podreu accedir als entrenamen­ts de Les Mills durant 60 dies de manera gratuïta a través del link: https://Imod.com/club

H

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain