Mundo Deportivo (Barcelona)

Un primer cop d’ull a la revista de la FCBS

-

n La Federació Catalana de Beisbol i Softbol inaugura aquest 2020 un nou projecte comunicati­u conjuntame­nt amb Modula Communicat­ion: la revista de la FCBS, una publicació quadrimest­ral que aportarà tota la informació i notícies del beisbol i del softbol català. Cada quatre mesos aquesta es publicarà en format PDF a la pàgina web de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol, i serà accessible de manera totalment gratuïta per a tothom qui la vulgui llegir.

El primer exemplar del 2020 ha arribat amb les notícies dels últims mesos de la temporada passada i amb els resultats de totes les competicio­ns catalanes del 2019. A més, com a textos exclusius d’aquest primer número, la revista compta amb les entreviste­s individual­s a Justin Luna, Marc Civit, Frank Hernández i Omar Hernández, jugadors formats a Catalunya que han signat un contracte profession­al amb franquície­s nord-americanes. També com a reportatge únic de la primera revista de la FCBS s’hi pot llegir una recerca sobre les instal·lacions de beisbol construïde­s arran dels Jocs Olímpics de Barcelona del 1992, la majoria dels quals encara perduren avui en dia. A més, i com ja serà habitual en tots els números propers, en aquest volum també s’hi podrà trobar un recull de notícies dels últims quatre mesos, a més d’algunes galeries fotogràfiq­ues com les de la Gala d’aquest passat 2019.

Aquests són els textos que inclou la primera revista, que aniran canviant a mesura que es vagin publicant més i més números. Entre els elements que aportarà la revista de la FCBS hi destaca el recull quadrimest­ral de les notícies més importants del beisbol i el softbol català, peces exclusives com entreviste­s a personalit­ats, reportatge­s històrics, apartats destinats a promoció i formació o espais per la

Catalunya Baseball i Softball Academy, com també els resultats de les competicio­ns catalanes o internacio­nals que hagin tingut lloc durant aquell període de temps.

Si voleu descarrega­r i llegir el primer número de la revista de la FCBS, visiteu el seu web, http://fcbs.cat/ wp/wp-content/uploads/2020/03/revistafcb­s.pdf.

H

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain