Mundo Deportivo (Barcelona)

La FEEC busca nous esquiadors

-

La FEEC convoca les proves de selecció per entrar a formar part del Centre de Tecnificac­ió d’Esquí de Muntanya de Catalunya (CTEMC) aquesta temporada 2020-2021, un dels referents a nivell internacio­nal en la formació de joves esquiadors de muntanya de competició.

Per accedir a les proves de selecció els nous candidats han de tenir la llicència FEEC modalitat C de l’any 2020, tenir entre 14 i 21 anys, un historial esportiu que garanteixi un nivell d’esquí alpí mig/alt i un certificat mèdic d’aptitud física per a l’esquí de muntanya

Hn Marta Marrero i Eva Gayoso han assegurat que el Circuit Català Femení significa molt esportivam­ent per a totes dues esportiste­s. Així ho han manifestat en el cicle d’entreviste­s que organitza la Federació Catalana de Pàdel (FCdP)

Marta Marrero, actual número 1 del món en categoria femenina de World Padel Tour, ha explicat que “el pàdel català m’ha donat molt en la meva trajectòri­a i formació com a jugadora. Ara fa nou anys que vaig començar a jugar i he crescut padelístic­ament en ell”. Marrero ha assegurat que un dels millors moments viscuts en el pàdel català va ser l’any 2015

“el primer títol del Campionat de Catalunya que vaig guanyar fent parella amb Eli Durán al Pàdel Prat-Barcelona davant de Gemma Triay i Ari Sánchez”.

Marrero ha destacat la importànci­a que Barcelona passi dilluns a la fase 1 “poder tornar a entrenar a pista la setmana vinent m’il·lusiona especialme­nt, tinc moltes ganes d’experiment­arho i sentir aquelles sensacions oblidades pel confinamen­t”. La jugadora canària també ha desvetllat que el pàdel profession­al “podria tornar aquest estiu, a porta tancada i amb una ‘nova normalitat esportiva’ a la qual ens haurem d’adaptar”.

Per la seva part, Eva Gayoso, única posseïdora en el Circuit Català Femení de 14 títols del Campionat de Catalunya Absolut ha descrit que “són moltes temporades disputant el Circuit amb grans experiènci­es viscudes i que m’han fet créixer com a persona i com a jugadora”. Gayoso afirma sentir una sensació “estranya pel fet de portar tantes setmanes sense competir ni entrar a una pista de pàdel. Poder passar a la fase 1 el pròxim dilluns té grans connotacio­ns de positivita­t”.

Gayoso i Marrero han tingut paraules d’agraïment per a la Federació Catalana de Pàdel pel reconeixem­ent que van rebre en la 1a edició de la Gala del Pàdel Català “va ser un esdevenime­nt molt bonic i que la FCdP tingués a bé reconèixer els nostres mèrits esportius ens ha fet molta il·lusió”.

Finalment i tot i que de moment la temporada es troba aturada pel decret d’alarma establert pel coronaviru­s, Marta Marrero i Eva Gayoso viuen l’actualitat de tot allò que envolta el pàdel amb molta responsabi­litat. Totes dues són conscients que fer front al coronaviru­s i guanyar-li la partida és una tasca col·lectiva i de la qual tots i totes en formem part

H

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain