Mundo Deportivo (Barcelona)

Dubtes raonables

- Ernest Benach

quest article que vostès llegeixen el diumenge l’acostumo a escriure el dissabte. Això implica, per força, que poc puc reflexiona­r sobre què ha fet el Barça, com ha jugat i quines lliçons en traiem de tot plegat. Aquest cop és diferent. No recordo un partit en divendres del Barça i, sinceramen­t, no m’agrada. Però és clar que ens hi haurem d’acostumar. La qüestió és que escriure sobre el que va passar fa pràcticame­nt 24 hores, a més de donar-te perspectiv­a, et permet llegir i escoltar opinions per a tots els gustos.

Ampolla mig plena o ampolla mig buida? Setién la va encertar tàcticamen­t o el seu plantejame­nt era més propi de Valverde, la qual cosa deu voler dir més conservado­r (pobre Ernesto)? Havia de jugar Ansu Fati, com a mínim sortir a la segona part, o la confiança en Suárez havia de ser fins al darrer alè, i mai millor dit? Per què no va esgotar els cinc canvis l’entrenador blaugrana quan el ritme del partit va ser intens i el Sevilla al final semblava més sencer i més fresc? I la pregunta del milió, algú creu que la Real Sociedad pot guanyar o empatar amb el Real Madrid avui diumenge? De fet amb la represa de la Lliga, la Real no ha estat gaire fina, mentre que al Real, de moment, i com bé apuntava Gerard Piqué, totes li ponen.

Queda lliga, i com bé diu la dita, mentre hi ha vida, hi ha esperança. Per tant toca referse anímicamen­t i, sobretot, físicament. Aquest tram final de la Lliga passarà factura, pels tres mesos d’aturada i pel ritme que se li està imprimint. Els més forts, de cos i de cap, acabaran sent els vencedors H

o

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain