Mundo Deportivo (Barcelona)

El Reial Club de Polo de Barcelona reprèn les seves competicio­ns

N La Federació Catalana de Voleibol presenta el nou calendari del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour 2020

-

n Amb la celebració de dos CSN2 * consecutiu­s, el Reial Club de Polo de Barcelona reinicia la competició el pròxim cap de setmana.

Després de gairebé quatre mesos d’aturada obligada a causa de la pandèmia del COVID-19, el primer CSN2 * es disputarà del 26 al 28 de juny. Respectant la normativa sanitària i complint el protocol elaborat pel CSD, el concurs se celebrarà amb la participac­ió de tres-cents binomis vinguts de tot Catalunya, de la Comunitat Valenciana i

Balears. Genets i amazones de la categoria de Carlos Català, Xavier Cebrià, Àlex Codina, Gonzalo de Almeida, Albert Hermoso, Beatriz Mónaco, Primitivo Nieves o Diana Piera prendran part en aquesta competició que es desenvolup­arà a la pista olímpica de l’entitat barcelonin­a.

A més de les proves oficials, les altures oscil·laran entre 1,10 i 1,30 m, es disputaran diàriament complement­àries de 0,60, 0,80, 0,90 i 1,00 m fomentant la participac­ió dels més joves

Hn El circuit tindrà, després dels canvis per la pandèmia COVID-19, sis proves que es desenvolup­aran principalm­ent entre juliol i agost. La gran final manté la data establerta per al 6 de setembre a Cambrils.

Entre les principals novetats destaca que l’estrena del campionat serà el proper 4 i 5 de juliol al Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron de Barcelona, on l’ens federatiu català va estrenar la passada temporada instal·lacions fixes de vòlei platja. Així, en menys d’un mes la competició haurà tornat a la sorra.

Altres canvis en les seus són sobretot de data. Així, es mantenen Torredemba­rra i Vilanova i la Geltrú, que passen a disputar-se al mes d’agost, mentre que Empuriabra­va i Cambrils mantenen data.

Badalona és l’única que encara està pendent de confirmaci­ó, tot i que si finalment declinessi­n aquesta opció la prova passaria a disputar-se també a la Vall d’Hebron.

La voluntat de la Federació Catalana de Voleibol és que, tot i saber la complexita­t que suposarà per part de tots assumir les condicions i els protocols que es marcaran des de la Generalita­t i/o altres entitats, que el Campionat de Catalunya de Vòlei Platja se celebri amb la màxima normalitat possible. És a dir, respectant el format de les darreres edicions amb la celebració del Vichy Catalan i la competició Vichy Plus, i que les jornades de platja segueixin sent un acte esportiu i festiu. En breu estarà disponible el formulari d’inscripció.

Campionat de menors

La Federació Catalana de Voleibol també treballa per oferir un calendari de competició reglada per a menors. Tot i això, està a l’espera que la Real Federación Española de Voleibol es pronunciï sobre els campionats d’Espanya d’aquestes categories per publicar dates. El que sí que és segur, és que aquest també es disputarà entre juliol i agost

H

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain