Mundo Deportivo (Barcelona)

“Vaig a l'US Open amb l'objectiu d'aprendre de tot”

-

n Eduard Rousaud ha iniciat, aquest diumenge, el viatge cap a Nova York, on a partir de dijous, disputarà l’US Open de golf, com a cinquè jugador al rànquing mundial amateur. Una experiènci­a única, que potser no es repeteixi en la seva carrera, encara com a amateur, per la qual cosa pensa treure partit de cada segon de la seva estada a Winged Foot, el camp novaiorquè­s que acollirà el torneig i que reunirà els millors jugadors del món.

“Ha estat una mica de carambola, però penso aprofitar-la al màxim”, explica. “Vaig a tractar de conèixer el camp des del primer dia, i fer la meva feina, i intentaré no distreure’m veient al meu voltant totes les estrelles. Per descomptat no penso demanar-los un autògraf perquè ja vaig tenir l’oportunita­t de fer-ho”, explica centrat en el que li espera per davant. “És un camp llarg, que m’obligarà a fer servir molt el drive, encara que té trampes, amb un rough duríssim, així que no serà gens fàcil, però vaig a tractar de fer-ho el millor possible, sense marcar-me cap objectiu previ”, diu Rousaud , que s’ha envoltat del seu equip de confiança.

“Venen amb mi el meu entrenador, Joan Bronchales, la preparador­a física Maria Safont i la psicòloga Cristina

Lagarma, el meu equip que ha treballat molts anys amb mi i crec que això és un premi per a tots que hem de gaudir”. Abans de Nova York, ja va poder viure el món profession­al a l’Andalusia Màsters on va acudir com a convidat, i l’experiènci­a va valer la pena. “Amb els pros, tot és diferent, són molt profession­als, cadascun fa la seva feina. A Valderrama vaig veure que era a prop d’ells pel que fa a donar-li amb el drive, tot i que hi ha mil aspectes a tenir cura, ells venien preparats i jo ho vaig pagar el primer dia. En el segon, tot va anar millor, encara que l’experiènci­a és molt important “, ha comentat

H

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain