Mundo Deportivo (Barcelona)

Qüestió de responsabi­litat

- Ernest Benach

l futbol, en general, viu moments difícils. La suspensió de les competicio­ns de base ha representa­t una sotragada molt important per a clubs i famílies. No té fàcil solució, i si es troba, ha de reposar en el sentit comú, la protecció de la salut, i doncs, de la responsabi­litat de tots plegats.

El futbol d'elit tampoc passa per un bon moment. La pandèmia ha provocat problemes econòmics gravíssims, i tot i que aquí s'ha seguit amb els partits, la sensació de competició descafeïna­da és molt gran. Ja sigui per l'absència de públic als estadis, per la suspensió de partits per contagis de Covid, per uns desplaçame­nts i unes normes que cal seguir i que tot sovint són ben complicade­s, pel fet que s'acaben configuran­t calendaris que no tenen ni cap ni peus (el Barça fa més d'un mes que no juga a casa), la qüestió és que cal exigir molta responsabi­litat als que prenen decisions i que donen forma a com s'està jugant en aquests moments.

I parlant de responsabi­litat, també seria exigible a tots aquells que tenen capacitat per prendre decisions avui a can Barça, ja sigui de manera directa o indirecta. La Comissió Gestora i els candidats a la presidènci­a, han de ser més responsabl­es que mai. I això significa sacrifici i capacitat de consens. I la sensació que tenim, de fora estant, és que alguns continuen pensant en ells mateixos com l'única solució als problemes del club. I no, la solució no és mai un mateix. Fins i tot m'atreviria a dir que aquell que pensa així, acaba esdevenint el principal problema. És, simplement, qüestió de responsabi­litat

H

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain