Mundo Deportivo (Barcelona)

Cavalls i ponis en el Real Club de Polo de Barcelona

N Degut a les restriccio­ns i recomanaci­ons sanitàries, la Festa de la Vela es va celebrar en format on-line

-

Al llarg del pròxim cap de setmana i durant tres dies, les instal·lacions olímpiques del Real Club de Polo de Barcelona acolliran un nou Concurs de Salts Nacional, el segon de l’any, amb participac­ió de cavalls i ponis. El CSN2* es disputarà simultània­ment amb un CSNP1* que es desenvolup­arà dissabte i diumenge a la pista de cavalleris­ses del club barceloní.

Gonzalo de Almeida, Diana Piera, Patricia Astiz, Primitivo Nieves, Jaime Astiz i Alejandro Vilches són alguns dels genets i amazones participan­ts que competiran en la pista olímpica al llarg de les tres jornades de l’esdevenime­nt. També en aquesta ocasió, Elena Boix serà l’encarregad­a de dissenyar els diversos traçats de les deu proves que començaran divendres a primera hora i queesdispu­tarande manera contínua al llarg de totes les jornades.

Diumenge tindrà lloc la cita més important de l’esdevenime­nt, el Gran Premi, que es desenvolup­arà entorn de les 13.00 h.

A causa de l’actual situació sanitària, i complint amb la normativa establerta, el concurs es desenvolup­arà a porta tancada i tan sols podran accedir al recinte hípic les persones degudament acreditade­s

Hn La Federació Catalana de Vela, degut a les diverses restriccio­ns i recomanaci­ons sanitàries per combatre la covid-19, ha celebrat online una nova edició de la Festa de la Vela Catalana. Un acte on s’han reconegut els èxits de tot el col·lectiu de la vela catalana durant l’any 2020: Campions i podis mundials, europeus, espanyols i catalans; Mencions

Especials; Veles de Platí, Or, Argent i Bronze als clubs per la seva tasca durant l’any; i els Millors Navegants del 2020 en categoria masculina i femenina.

Més d’un centenar de persones s’han connectat a les xarxes socials de la Federació per gaudir en directe de la proclamaci­ó de la Nora Garcia -regatista de només 15 anys d’Optimist del CN El Masnou- i de l’Àlex Muscat -regatista de Finn en carrera olímpica del CN Garrafcom a Millors Navegants de l’any. El guanyador i la guanyadora han estat escollits per votació popular pels clubs, profession­als i esportiste­s. Els altres nominats al guardó eren Jordi Xammar (CN Garraf), Florian Trittel (CN El Balís), Cristina Pujol (CN Port d’Aro) i Natàlia Via-Dufresne (CN El Masnou). Les Mencions Especials d’aquest any les han guanyat: Toni Sabaté (comodor de l’any); Sergi Sánchez (secretari de classe de l’any); José Rodríguez (jutge de l’any); i GEN Roses (vela solidària).

En la introducci­ó de l’acte, el president de la Federació, el Sr. Xavier Torres, el secretari general de l’Esport, el Sr. Gerard Figueras, i el conseller de Territori i Sostenibil­itat de la Generalita­t de Catalunya, el Sr. Damià Calvet, han destacat que aquest any, malgrat les dificultat­s i gràcies al compromís de totes i tots, els navegants de Catalunya han pogut gaudir en un entorn segur del seu esport. Cal destacar que altres personalit­ats en l’àmbit esportiu i institucio­nal, mitjançant un vídeo penjat al web de la Festa, han donat l’enhorabona a totes i tots els guardonats. Ja per últim, la Federació Catalana de Vela ha presentat el seu nou eslògan per a aquesta temporada: La Vida és Vela. Un missatge que vol consolidar l’esport de la vela com un estil de vida apassionan­t i una font de benestar per a tots aquells que la practiquen

H

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain