Mundo Deportivo (Barcelona)

Javi López porta el futbol a la sang

El mitjapunta del Cerdanyola és ‘Pichichi’ de Tercera amb set gols en els 13 partits que ha disputat

- Encarna García

n“Sempre vaig content a entrenar i sempre en tinc ganes de més. El futbol és la meva vida”, diu en Javi López (Barcelona, 9 d'agost de 1997). El davanter del Cerdanyola, ‘Pichichi' de Tercera amb 7 gols en els 13 partits que ha disputat (és peça clau de l'equip aquesta temporada), creu que el futbol és molt més que esport: “No és tan sols jugar. És els companys, el conèixer gent nova de la que sempre n'aprens alguna cosa... és arribar al camp i que s'oblidin els problemes”.

En Javi porta el futbol a la sang. Fill i net de futboliste­s, des de ben petit que tenia clar a què es volia dedicar. I s'hi dedica en cos i ànima: “Per a mi el futbol és de dilluns a diumenge”. I és que, a banda de jugar, també entrena “tot i que aquesta temporada la cosa està parada, de moment. Però tornem dilluns”. La temporada passada va dirigir el juvenil del Vilomara, amb qui va assolir l'ascens a Primera. “I aquest curs, amb el meu cosí, vam agafar les regnes del juvenil B del Joanenc”. Tot això ho combina amb la seva feina al matí en una fàbrica.

A casa, doncs, es respira futbol pels quatre cantons, ja que el seu pare, en Javi López Gómez, és també president del CF Vilomara i el seu germà mitjà, de 19 anys, també hi juga a Tercera Catalana. “El petit, de 15 anys, no juga, és l'únic a qui no li agrada el futbol, perquè a la nostra mare també li encanta”.

En un moment dolç

Javi López va començar la seva formació en l'equip del seu poble, el Vilomara. Durant l'etapa d'aleví va marxar al Nàstic Manresa i després va tornar a casa fins al primer any de juvenil. Els dos darrers anys de formació, els va completar al CE Manresa: “Allà vaig aprendre molt i vaig viure un gran moment, quan, estant en el juvenil B, vam aconseguir l'ascens a Preferent i hi vaig fer 47 gols”. La temporada següent es va quedar a Manresa, per jugar a l'amateur B, de Quarta Catalana,

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain