Mundo Deportivo (Barcelona)

Ortega, pany i clau a la porteria

El porter del Terrassa és el segon menys golejat de tots els equips de Tercera a nivell estatal

- Ángel Cárdenas

n El Terrassa FC s’ha convertit, fins al moment, en l’equip amb el segon millor registre de mitjana de gols encaixats més baix dels 36 subgrups de la Tercera Divisió Nacional, gràcies al seu porter José Ortega, el qual ha jugat tots els minuts de la present temporada excepte els últims 5 del passat partit davant del San Cristóbal del qual es va haver de retirar per lesió.

Ortega és l’actual capità de l’equip i porta lligat al Terrassa pràcticame­nt tota la seva carrera futbolísti­ca. Va començar a jugar en el Castellbis­bal passant pel futbol base del Jàbac i del Terrassa, per seguir en la seva etapa amateur-profession­al al Terrassa, exceptuant una campanya en el Júnior a Primera Catalana i una al Granollers a Tercera Divisió. Als seus 29 anys, Ortega comenta que “m’agradaria ascendir de categoria amb el Terrassa, però si no fos així, escoltaria ofertes per poder fer-ho en un altre club”. Així mateix assenyala que el seu ídol de sempre és Íker Casillas, al mateix temps que es declara madridista. Actualment Ortega comparteix el futbol amb la seva activitat laboral en el món de les arts gràfiques, si bé el seu objectiu és el futbol com a mitjà de vida: “Per a mi aquest esport és tota la meva vida i espero seguir lligat al mateix quan decideixi retirar-me”. Sobre el futur del seu club, Ortega afirma “estic segur que jugarem la fase d’ascens a la nova categoria de la RFEF i pujaré amb el Terrassa”. Com a candidats a fer la promoció “en el nostre grup crec que estarem al costat d’Europa i Vilafranca, sense descartar el Manresa, i en l’altre, crec que ens tocarà enfrontar-nos al Sant Andreu, el Girona B i el Cerdanyola amb alguna opció també per al Peralada”.

Cal destacar que Ortega ha estat respectat sempre per les lesions: “Només he tingut una d’important en la meva etapa de cadet” i destaca al seu company Álex Fernández “amb el qui tinc més afinitat al

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain