Mundo Deportivo (Barcelona)

Els millors nedadors i nedadores catalans se citen al CNB

-

n Aquest cap de setmana es disputa la sisena edició del Trofeu Internacio­nal Ciutat de Barcelona de Natació a les instal·lacions del Club Natació Barcelona. La competició està organitzad­a per la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals. Estaran presents en aquesta important cita de la natació adaptada els millors nedadors i nedadores paralímpic­s catalans de l'actualitat, Antoni Ponce (CN Sitges), Sarai Gascón (independen­t), Òscar Salguero (CN Sabadell), Núria Marquès (CN Sant Feliu) i Miguel Luque (Adapta2), tots ells amb grans possibilit­ats per guanyar medalles en els propers Jocs Paralímpic­s de Tòquio

Hn La Molina va celebrar el Campionat de Catalunya d'Esquí Alpí Absolut amb dos noms propis que van dominar en l'Eslàlom i el Gegant, Sílvia Vila (CANMC) i el corredor de l'equip FCEH, Jordi Costa (CANMC). La competició va poder-se desenvolup­ar amb normalitat, seguint les mesures de seguretat correspone­nts per la covid-19.

La temporada passada, el Campionat de Catalunya d'Esquí Alpí Absolut va ser una de les proves que va caure del calendari a causa de l'esclat de la pandèmia de la covid-19 durant el mes de març. Un any després, i encara amb els efectes del virus presents en el nostre dia a dia, la competició va poder ser una realitat gràcies al compromís organitzat­iu i l'esforç dels clubs i corredors implicats.

L'estació de la Molina va ser escenari de la competició, que va donar el tret de sortida dissabte amb la disputa de l'Eslàlom. Amb una meteorolog­ia canviant, a la pista Els Plans, Sílvia Vila (CANMC) va començar de forma immillorab­le el cap de setmana amb una victòria ajustadíss­ima, només una dècima més ràpida que la corredora de l'equip FCEH, Georgina Tarragó (LMCE). Va completar el podi la també membre de l'equip FCEH, Leire Sánchez-Carvajales (COPOS).

En homes, el més ràpid a completar el traçat d'Eslàlom va ser l'andorrà Robert

Solsona, que va endur-se la victòria general. Per darrere seu, el corredor FCEH, Jordi Costa (CANMC), va endur-se el títol de campió de Catalunya de l'especialit­at, en un podi que van completar el seu company a la FCEH Jan Sulé (LMCE) i Daniel Gonzálvez (CANMC).

El Gegant, sense canvis al capdavant del podi

Diumenge, a la pista Torrent Negre, va ser el torn per al Gegant, que va mantenir els dominadors del dia anterior. Sílvia Vila va tornar a ser la més ràpida entre les corredores i va tornar a proclamar-se campiona de Catalunya, deixant enrere les aragoneses Inés Sanmartín i Inés Araujo, segona i tercera classifica­des, respectiva­ment.

Cap d'elles optava a la classifica­ció catalana, de manera que la corredora de la FCEH, Maria Rovira (LMCE), va ser la subcampion­a, amb la seva companya Leire Sánchez-Carvajales tercera.

Tampoc va deixar espai a la sorpresa Jordi Costa, que va repetir com a campió del dia, i aquesta vegada superant l'andorrà Robert Solsona, que va ser segon a 25 dècimes. Tercer de la cursa i subcampió de Catalunya va quedar el company de Costa a l'equip FCEH, Jordi Beascoeche­a (LMCE), mentre que tercer va ser un altre corredor de l'equip FCEH, Jan Sulé, que sumava així el segon podi del cap de setmana

H

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain