Mundo Deportivo (Barcelona)

Injecció de recursos per a la comunitat padelera catalana

N La FCP dona suport a clubs i federats amb un paquet d'ajuts valorat en 285.000 euros

-

n La Federació Catalana de Pàdel continua donant suport a tota la comunitat padelera en aquest any acabat d’estrenar. Malgrat la situació anòmala que tots estem vivint per la pandèmia de coronaviru­s, des de la Federació Catalana de Pàdel se segueix treballant per posar tots els recursos necessaris per seguir recolzant el pàdel català i fomentant la seva pràctica esportiva arreu del territori català.

Com sempre, la Federació Catalana de Pàdel busca la sostenibil­itat amb aquest seguit de mesures amb l’objectiu que, entre tots, puguem gaudir de formar part d’aquest col·lectiu i que, amb l’esforç de tots, tirar endavant per seguir portant el pàdel català al més amunt possible. Les 12 mesures d’ajuts a clubs i federats està valorada en 285.000 euros.

La Federació Catalana de Pàdel condonarà la quota d’afiliació per aquest any 2021 per a tots els clubs federats. Aquesta mesura està estimada en 95.000 euros. Tanmateix la federació realitzarà una sèrie de descomptes: es descomptar­à la quantitat de 2 euros per jugador en totes les inscripcio­ns dels tornejos per parelles federats del Circuit de Menors, Absolut i Sènior d’aquest 2021, amb un valor estimat de 50.000 euros. També es descomptar­à un 25% el preu d’inscripció a la Lliga Catalana Absoluta masculina i femenina, estimat en 40.000 euros. En la Lliga Catalana de Menors, es realitzarà un descompte en la inscripció del 50%, xifrat en 3.000 euros. El 100% de descompte s’aplicarà en la inscripció en l’Interclubs femení, valorat en 10.000 euros, i en l’Interclubs de veterans, també es portarà a terme un descompte del 100% i que està estimat en 2.500 euros. Tanmateix es realitzarà una reducció del 50% del cànon federatiu per a l’organitzac­ió de tornejos durant el 2021, amb un valor estimat de 50.000 euros.

Aquestes ajudes destinades a clubs i federats aprovades per la federació tenen un clar objectiu, tal i com exposa el president de la Federació Catalana de Pàdel, Pere Hernández, “la federació és conscient que som una entitat que engloba jugadors i clubs federats d’arreu del territori català. Gràcies a totes aquestes persones el pàdel català és un esport de referència a nivell mundial. Precisamen­t i arran d’aquests moments tan complicats que estem vivint, els hem de seguir fent costat i fer-los sentir el que caracterit­za el nostre esport, el valor de l’equip i la fidelitzac­ió”.

Pàdel adaptat

El pàdel adaptat també serà beneficiat d’aquest paquet de mesures. Els jugadors i jugadores de pàdel adaptat tenen per a aquest any 2021 la llicència gratuïta, valor estimat de l’ajut de 3.500 euros. El col·lectiu de jugadors i jugadores que disputen el World Padel Tour i el Circuit Català Absolut tindran una ajuda de 20.000 euros.

Finalment, els jutges àrbitres i els tècnics també seran beneficiat­s amb les mesures aprovades per la Federació Catalana de Pàdel. Tots dos col·lectius disposaran de dues formacions gratuïtes per continuar desenvolup­ant la seva funció. El valor estimat conjuntame­nt d’aquesta ajuda és de 5.000 euros ●

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain