Mundo Deportivo (Barcelona)

Narcís Bardolet: “El futbol no mereix aquest tracte”

-

En el partit Vilassar Mar-Figueres (2-1) els jugadors no van poder fer-ne ús dels vestidors del Muncipal Xevi Ramon, així que van haver de tornar a casa sense dutxar-se. Un fet inèdit, ja que no havia passat mai en cap partit de la categoria des que va començar la Lliga. El president dels figuerencs, Narcís Bardolet, es mostrava molt contrariat per una situació que no acaba d'entendre: “Sembla que hi ha una resolució que va impedir al Vilassar poder obrir els vestidors. Estem molt agraïts al club del Maresme per la seva sinceritat, perquè des del principi ens van informar del que passava i vam parlar amb el secretari de la FCF, Oriol Camacho, per tal de poder solucionar-ho, però no van voler atendre a la petició”. Bardolet, metge de professió, assegura que “no vull ser avantatgis­ta, jo parlo com a president d'un club i considero que el futbol, l'esport, no es mereix això. No hi ha cap lògica coherent per no poder fer servir un vestidor després d'haver suat i haver tocat la pilota. Ens han dit per activa i per passiva que la higiene és imprescind­ible per controlar aquesta pandèmia i no ens deixen dutxar-nos, ni tan sols rentar-nos les mans o la cara. La higiene no està renyida amb la salut, més aviat el contrari. Vam haver de ficar-nos en un autocar, que al dia següent utilitzara­n uns altres, i fer 140 km. Tot el que poguéssim portar, ens ho hem endut a casa nostra”. El mandatari del Figures és crític: “Tant el Vilassar com nosaltres som dos grups bombolla negatius, perquè si no, no podríem jugar. De què serveix fer els testos cada setmana, amb la despesa econòmica que comporta, si després tenim aquestes situacions que estan fora de tot sentit comú?”

El Tàrrega diu que no juga, de moment La majoria de clubs de Primera Catalana sembla ser que han fet marxa enrera i han disputat amistosos i fitxat jugadors de cara a començar la competició el pròxim cap de setmana, ja què, tot i que no estan d'acord amb la manera de començar, no volen perdre la categoria. L'únic que ahir es va manifestar en contra va ser el Tàrrega, que va fer un escrit a la FCF en el que deia: “creiem que a data d'avui les condicions no són els adients per tal que el nostre club pugui participar amb garanties en la data indicada”. No ha anuncia la seva renúncia, però diu que el 28 no comença. Xumetra, bigolejado­r

El davanter de l'Olot Jordi Xumetra va ser un dels grans protagonis­tes en la victòria de l'Olot davant l'Andorra (3-0) amb els seus dos gols. Tot i això, el jugador lloava el treball conjunt de l'equip: “Som un bloc amb personalit­ats molt maques, tots volem sumar i tots ens sacrifique­m. Era important guanyar, l'equip ho necessitav­a. Portàvem partits jugant bé però sense resultats. Hem demostrat sacrifici, unió i personalit­at per tirar el partit endavant”.

Arriba al Mataró

El Mataró s'ha reforçat amb el davanter Kuele, que arriba de la Montañesa

El Gavà es reforça

El davanter Pol Gómez torna al Gavà, on va jugar en la seva etapa de formació, després del seu pas pel Sabadell. Novetats en el Rubí

El defensa central David López, procedent de l'Igualada, i l'interior Adrà López, que arriba en qualitat de cedit pel Terrassa, són nous jugadors del Rubí.

Els llancen ous

Acabat el partit a Valls, alguns es van dedicar a llançar ous a l'autocar de l'Europa. Des del club vallenc van manifestar la seva indignació pel fet i van demanar disculpes.

Dedicatòri­a especial

El Terrassa va dedicar la victòria de diumenge contra el Santfeliue­nc (1-0) a Othman, el jugador del planter d'onze anys que ens va deixar el 15 de febrer per una insuficièn­cia respiratòr­ia. Els futboliste­s van saltar al camp amb una samarreta que posava: ‘Othman, DEP'.

“Hi ha hagut dos penals clars”

Després de caure al camp del Terrassa (10), l'entrenador del Santfelieu­nc, Andrés González, lamentava l'actuació arbitral: “Crec que hem fet mèrits suficients per puntuar. Mai no parlo, però crec que cal dir que el col·legiat no ha estat encertat. Hi ha hagut dos penals clars que l'àrbitre no ha volgut xiular, i no hi ha més”. Resultats amistosos Santboià-Júpiter......................................1-1 Mataró-Llagostera B...............................2-0 Vic Riuprimer-Les Franqueses.............. 1-1 Bescanó-Lloret.........................................0-1 Ascó-Tortosa juvenil............................... 5-0 Mollerussa-Cervera.................................2-0 At. Sant Just-Sant Cugat ........................ 2-3 Júpiter-Vic.................................................1-0 Can Vidalet-Guineueta...........................0-0 Martorell-Viladecans.............................. 2-1 Mollet-Tona..............................................2-0 Manlleu-Parets ........................................ 0-1 Partits entre setmana TERCERA DIVISIÓ Santfeliue­nc-Montañesa .... (24/02) 19.00 Sants-FE Grama.....................(25/02) 19.00 Vilassar Mar-Granollers........(25/02) 20.15 DIVISIÓ D’HONOR JUVENIL Barcelona-Penya Arrabal ....... (avui) 12.00 El Olivar-Ebro......................... (24/02) 16.15 Sabadell-Gim. Tarragona....(24/02) 18.00 LLIGA NACIONAL JUVENIL Mercantil-Damm B...............(24/02) 19.30

 ?? FOTO: MONTILLA ?? Els jugadors es van haver de canviar en una sala
Els vestidors estaven tancats
FOTO: MONTILLA Els jugadors es van haver de canviar en una sala Els vestidors estaven tancats
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain