Mundo Deportivo (Barcelona)

S’ajornen nou partits de vint a Primera Catalana

-

9 partits d'un total de 20 (el 45% de la jornada) es va suspendre a Primera Catalana, en el cap de setmana que es reprenia una competició que es va aturar al mes d'octubre.

En el subgrup 1A no es va jugar el Manlleu-La Jonquera. Tots dos clubs es van posar d'acord per ajornar el matx “per motius sanitaris, per protecció i per protocol covid-19”, segons van explicar. La Jonquera no va trobar lògic el llarg desplaçame­nt i el Manlleu no hi va posar cap pega.

En el subgrup 1B, el Parets-Sant Cugat es va ajornar per un positiu en el conjunt local.

Pel que fa al subgrup 2A només es van jugar dos partits. I és que el Vista Alegre Gavà no es va disputar per covid-19 en els visitants. Així, els gavanencs també han suspès el matx de la pròxima jornada contra el Sant Ildefons, ja que estan en quarantena. A més, per mutu acord, es van ajornar el Gandesa-Rapitenca, que es jugarà el 2 d'abril (17h) i el Sant Ildefons-El Catllar, que serà el 7 d'abril (20.30h).

El subgrup 2B ha estat el més afectat. Només es va celebrar un partit. La impossibil­itat de fer-ne ús de les instal·lacions esportives del Xoperal va fer que s'ajornés l'AlcarràsMa­rtorell. Pel mateix motiu, ja que l'ajuntament va tancar les instal·lacions fins al 7 de març per un brot de covid, tampoc no es va jugar el Solsona-Can Vidalet. La causa de l'ajornament del Borges Blanques-At. Lleida va ser que es visitants no estaven d'acord amb el canvi de camp. Els locals no podien utilitzar les seves instal·lacions i van decidir jugar a l'Espluga de Francolí. Com que el desplaçame­nt era encara més llarg i canviava de província, el reglament permet no acceptar el canvi.

Menció a part mereix el cas del Mollerussa-Tàrrega. Davant la negativa dels locals a suspendre el partit, el Tàrrega va presentar-se al camp sense jugadors. “Vam anar allà i ens vam mostrar fidels als principis de preservaci­ó de la salut”, explica el president de l'entitat targarina Gerard Caro.

Es reuneixen a la FCF

Ahir a la tarda es van reunir quatre representa­nts dels clubs de Primera Catalana (At. Lleida, Mollerussa, Sant Cugat i Júpiter). Els clubs van tornar a demanar, entre d'altres coses, que, tal i com han fet moltes de les federacion­s territoria­ls, la competició sigui voluntària. La reunió va ser força cordial, però no es va arribar a cap conclusió nova. Es va ratificar que se seguirà el pla de competició (amb ascensos i descensos) passi el que passi amb al Segona Catalana i que el que no vulgui competir, haurà de renunciar amb les conseqüènc­ies que allò comporta seguint la normativa vigent.

Demà a la tarda es reuniran els clubs de Primera Catalana de forma telemàtica per posar en comú les valoracion­s.

D'altra banda, el president Soteras per no tornar-se a equivocar, va suspendre la junta executiva, prevista també per ahir, en què es proposaria no reprendre la Segona Catalana, fins que no es coneguin les noves mesures adoptades pel PROCICAT.

Citats a declarar

El pròxim 19 d'abril estan citats a declarar en el jutjat d'instrucció número 15, en qualitat d'investigat­s, José Miguel Calle, Mónica Zapata Guerrero, Andreu Subies i Forcada, Albert Baza i Vales, Josep Llao Llusá i Jesús Esteban Romero, per un presumpte delicte d'apropiació indeguda dins del Comitè de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol.

A tots dos els val l’empat

L'Ascó va igualar davant del Santboià (0-0) un resultat que els entrenador­s de tots dos equips van donar per bo. El tècnic dels asconencs, Germán Inglés, afirmava estar “satisfet, pel joc de l'equip, llàstima que no hem aprofitat les ocasions. Hem jugat per mi davant el gran favorit i hem estat a l'alçada. Crec que mereixíem la victòria, però haurem de treballar de cara al proper partit”.

Al seu torn, Agustín Vacas, entrenador del conjunt de Sant Boi assegurava que ”penso que l'empat és just. Portem tres setmanes entrenant, i encara hem d'agafar més ritme, però estic satisfet per tornar a la competició”.

Amistós a Sant Cugat

Dissabte es va jugar un amistós entre el Sant Cugat i el Vista Alegre que va finalitzar 2-2 (gols d‘Almazán i Ferran Roca, pel Sant Cugat i Iván Peralta i Joel, pel Vista Alegre). Tots dos equips havien ajornat els seus partits per casos de covid-19 en els rivals, Parets i Gavà, respectiva­ment.

Partits per demà dimecres (03/03) TERCERA DIVISIÓ Montañesa-Europa ......................... 19.00 Santfeliue­nc-Castelldef­els ............. 20.00 Cerdanyola-Vilassar Mar................ 19.00 LLIGA NACIONAL JUVENIL

Damm B-Badalona..........................19.00

 ?? FALCÓN ?? El Martinenc-At. Sant Just És l'únic partit de 1a Catalana que es va jugar al subgrup 2B
FALCÓN El Martinenc-At. Sant Just És l'únic partit de 1a Catalana que es va jugar al subgrup 2B
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain