Mundo Deportivo (Barcelona)

La Tercera i Quarta Catalana es juguen sense incidèncie­s

-

Aquest cap de setmana han tornat les competicio­ns de Tercera i Quarta Catalana. La gran majoria dels partits s'han disputat. En el total dels 18 grups de Tercera Catalana s'han produït 14 ajornament­s, la majoria concentrat­s a les comarques de Lleida (6). A Quarta, el volum de suspesos ha estat escàs (10), la major part concentrat­s en dos grups, el 10, que jugarà aquesta jornada el 9 de maig, i el grup 21 de Lleida, que ha ajornat els 4 enfrontame­nts previstos. En aquesta categoria, el que sí que hi ha hagut són moltes retirades, un total de 32 de moment, així que dels 24 grups que hi ha, només 6 mantenen tots els equips que es van inscriure al començamen­t.

Pel que fa al futbol base, la categoria juvenil va començar amb poca incidència d'ajornament­s. A partir de cadets, la FCF va suspendre la jornada i només van jugar els equips que de mutu acord van decidir fer-ho.

“L’any que portem és de suspens”

El Sant Andreu va caure a casa a mans del Cerdanyola (0-1) i ara ja no depèn de si mateix per quedar tercer i lluitar per pujar directe a 2a RFEF. L'entrenador dels quadribarr­ats, Cristian García, reconeixia el mal moment: “L'equip està tocat. Anímicamen­t fa temps que no estem en una situació bona i juguem sense xarxa.

L'any que portem és dolent i ara com ara és de suspens”. Sobre el partit contra el Cerdanyola, deia que“no sumar els tres punts em sembla una mica injust. Per tirs i arribades hem estat superiors, però si no ets capaç de materialit­zar, és molt difícil. No entro a valorar decisions arbitrals, si haguéssim marcat no hauríem de pensar en l'àrbitre”.

“Hi ha racisme, però s’ha millorat” Diumenge se celebrava el Dia Internacio­nal contra el Racisme i sobre aquesta qüestió parlava el jugador del Manresa, Moha Djitte: “Encara hi ha racisme, però s'està millorant. Això es treballa de cop des de tota la societat.

Ara mateix hi ha més diversitat. És qüestió d'educació, a les escoles, dels professors, els entrenador­s, els pares a casa... és important que eduquin els nens per viure en un món amb més pau”. Fitxatge en l’Hércules

El davanter uruguaià Rodrigo Pastorini s'incorpora a l'Hércules.

Albert Parés: “Estem fotuts”

El Figueres va perdre el derbi de l'Alt Empordà davant del Peralada (2-1). L'entrenador dels figuerencs estava emprenyat: “Hem perdut un partit clau i estem fotuts. La tramuntana no és excusa. Estem cometent errors decisius”. L'equip es queda sense opcions i lluitarà per la permanènci­a a la segona fase. Mariani marxa de l’Atlètic Lleida L'Atlètic Lleida i Ismael Mariani han pres la decisió, de mutu acord, de finalitzar la seva vinculació com entrenador del primer equip. L'entrenador ha posat el càrrec a disposició de la junta per motius personals i en les noves circumstàn­cies derivades de la pandèmia.

Jorge Sánchez: “No hem estat bé”

El Gavà va desaprofit­ar un avantatge de 2-0 per acabar perdent contra l'Ascó 3-5. El tècnic dels gavanencs, Jorge Sánchez, era crític: “No hem estat bé. Hem aprofitat una errada seva per marcar el primer i una acció d'estratègia per marcar el segon. Amb 2-0 no ens poden remuntar el partit. Ens ha mancat veterania i picardia i sobretot tenir més serenitat”. A més de la derrota, l'altra nota negativa pel Gavà va ser la lesió de Joan Inés, que va haver d'abandonar el terreny de joc als 13 minuts. Pateix un esquinç en el lligament del genoll i estarà entre 6 i 8 setmanes de baixa. Inglés: “Hem vist el millor Ascó”

L'altra cara de la moneda era el míster de l'Ascó, Germán Inglés: “Hem començat molt bé, però els dos gols ens han descentrat. Tot i això ens hem sabut refer i a la segona part hem vist el millor Ascó. Hem patit però hem merescut el triomf”. Suport a Chechu

El San Cristóbal va saltar a la gespa abans del partit contra l'Europa amb una samarreta en suport del seu company Chechu Besonías, que es perd la resta del curs per un trencament de lligaments encreuats del genoll esquerre.

El Parets ja guanya

Es va complir la dita i amb l'estrena de Pau Trias a la banqueta del Parets l'equip va sumar els seus primers punts de la temporada en superar 1-0 el Sabadell Nord. Abandona així l'última posició del subgrup 1B de Primera Catalana en detriment del seu rival. A la porteria dels paretans va debutar el nouvingut Uri Llaveria, procedent de la UDA Gramenet. La Jonquera no reacciona

La Jonquera és el cuer del subgrup 1A de Primera Catalana i encara no ha puntuat. Diumenge, contra L'Escala, va perdre per un contundent 0-8. El tècnic, , Enzo Galli, reconeixia que “tinc un equip molt jove i diumenge va ser un absolut desastre. Hem tocat fons i només quedar remar tots enla mateixa direcció”. Per pal·liar la situació, l'equip s'ha reforçat amb Sergi Pagès (Amer), el porter Dani Muñoz (Marca l'Ham) i l'extrem Osuman (Tossa). Patits entre setmana PRIMERA CATALANA

Manlleu-La Jonquera...........(24/03) 20.30 Vista Alegre-Gavà................. (25/03) 20.00 Mataró-Rubí...........................(25/03) 20.30

 ?? FOTO: AE CAN MAS ?? La jornada de Tercera Catalana
Es va celebrar amb relativa normalitat
FOTO: AE CAN MAS La jornada de Tercera Catalana Es va celebrar amb relativa normalitat
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain