Mundo Deportivo (Barcelona)

El ‘Sani’ vol donar a parlar

L’equip d’Iván Rodríguez ‘Ivo’ ha sumat dos empats des de la represa i té dos partits pendents

- Encarna García

n“Hem estat tres mesos sencers aturats i la tornada ha estat complicada per la falta de dies d'entrenamen­t. Els dos primers partits des de la represa es van haver de suspendre i, egoistamen­t parlant, ens va venir bé, perquè era massa temps sense jugar. La sort que tenim és que la nostra plantilla la formen nois molt joves que de seguida estan bé de forma. Penso que ara estem millor que a l'octubre. Els jugadors han agafat el rol molt ràpid i tenim més sensació d'equip compacte i sòlid”. Així veu Iván Rodríguez ‘Ivo', l'entrenador del Sant Ildefons, el seu equip. Reconeix que tot és molt estrany aquesta temporada: “Nosaltres érem dels que pensàvem que millor no reprendre la competició. Per les condicions econòmique­s, socials, el risc de lesions, de contagi... no ho vèiem factible sobretot per la salut dels jugadors. Però la FCF va tirar pel dret, va consultar d'aquella manera i va fer el que va voler”. Però ara, un cop en competició, “esperem que la primera victòria arribi ràpid. Nosaltres continuem els mateixos que érem al principi del campionat. Només hi ha hagut un canvi. Va marxar Rafa Murillo i ha arribat Toni Maestre (Fontsanta Fatjó). Quan tens nois de la casa, implicats en el projecte, saps que es quedaran. La resposta de l'equip ha estat molt positiva, sabent ells que econòmicam­ent el club no podia arribar al que s'havia pactat en un principi”.

Ivo, que compleix la segona temporada a la banqueta del primer equip, assegura que enguany està sent difícil per a tothom. “Com a entrador, t'obligues a reinventar-te cada dia en la manera de treballar. Ens anem trobant coses i les anem solucionan­t sobre la marxa”.

El Sant Ildefons, enquadrat en el subgrup 2A de Primera Catalana, té dos punts al caseller, després de dues derrotes (abans de l'aturada) i dos empats. Ara té pendents els matxs davant del Gavà (01/04) i El Catllar (07/04)

H

 ?? FOTO: PERE PUNTÍ ?? Iván Rodríguez ‘Ivo' dirigeix per segona temporada el primer equip d'un Sant Ildefons que a poc a poc s'està conjuntant i agafant ritme
FOTO: PERE PUNTÍ Iván Rodríguez ‘Ivo' dirigeix per segona temporada el primer equip d'un Sant Ildefons que a poc a poc s'està conjuntant i agafant ritme
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain