Mundo Deportivo (Barcelona)

Lluita sense treva a Tercera en la decisió final

-

Divendres vinent, després de la disputa dels tres partits que resten pendents (Europa-Santfeliue­nc; Pobla Mafumet - Igualada i Montañesa-Castelldef­els) es coneixerà l'equip que passa a formar part del subgrup 5D i els dos que jugaran en el 5E en el qual tractaran d'eludir el descens, perquè hi ha 6 places i són 10 els conjunts que concorren en la segona fase. El Santfeliue­nc és un dels que pitjor ho té, ja que ha de guanyar en el Nou *Sardenya a l'Europa, líder del 5A, per golejada, ja que són cinc la diferència de gols existents a favor del Castelldef­els, amb el qual iguala en el ‘goal-average'. A més, els pupils d'Andrés González han d'esperar també que el Pobla no guanyi en el seu feu a l'Igualada. Als mariners els falta un punt, que han d'intentar obtenir al camp de la Montañesa. Naturalmen­t, al Pobla només li val la victòria i esperar que no puntuï el Castelldef­els, per aconseguir el seu objectiu.

Destituït Albert Parés

El Figueres va decidir prescindir del seu entrenador, Albert Parés, després que l'equip hagi fet un bagatge de 1 victòria i 3 derrotes amb ell com a primer tècnic a la banqueta. Parés va arribar al novembre de 2019 com a segon entrenador de Javier Salamero, a qui després va substituir. Ahir va dirigir l'entrenamen­t Vasile Dragomir, membre del cos tècnic, a l'espera de trobar un nou entrenador en els pròxims dies.

“El pitjor enemic som nosaltres”

El Sant Andreu va fer els deures al camp del Figueres (0-3) però no va ser suficient per classifica­r-se directamen­t per a la disputa per l'ascens. Ara, haurà de jugar la segona fase per entrar dins del grup dels que juguen el play-off a 2a RFEF. L'entrenador, Cristian García, reconeixia que “hem d'enfocar-nos a millorar i no fixar-nos en ningú. El pitjor enemic que tenim som nosaltres mateixos i si estem a un bon nivell, serem un rival dur”. S’estrenen en els ‘potablava’

En les files del Prat va debutar contra el

Llagostera com a titular Dani Gonzálbez, jugador del planter que l'any passat jugava al juvenil A. També va tenir els seus primers minuts amb la primera plantilla David Jiménez que va sortir al minut 82.

Debuten a l’Atlètic Lleida

Tres nous jugadors van debutar a les files de l'Atlètic Lleida dissabte en el seu partit a casa contra l'At. Sant Just (2-3). El defensa Jordi Fabregat i el davanter Xavi Gomà van saltar al camp titulars, mentre que Édgar Gallart va sortir en el minut 62. Tots tres arriben procedents de l'Alpicat. Costa: “És una victòria de grup”

El Manresa va aconseguir remuntar-li al

Terrassa (2-1). L'entrenador Ferran Costa estava molt satisfet de la feina feta : “En aquests dos mesos no hem deixat de lluitar i de ser fidels a una idea. Penso que avui els jugadors s'han buidat. És una victòria de grup, d'equip, de club. Aquest projecte és de tots i sobretot en un Congost que ha estat espectacul­ar”. Paje: “Se’ns ha posat tot de cara”

El Viladecans va guanyar el seu primer partit des que es va reprendre al Lliga al febrer i ho va fer davant del Vista Alegre (0-3). El tècnic, Raúl Paje, ho valorava així: “No hem fet un millor partit que altres dies. El que ha canviat ha estat el resultat perquè hi ha hagut altres dies que fins i tot hem fet més. Se'ns ha posat tot de cara. Ha estat un triomf treballat i estic molt content perquè la plantilla s'ho mereix i ja estem on volem”.

El millor, el resultat

L'Ascó, tot i no fer un bon partit, va superar el Sant Ildefons (2-0). El tècnic, Germán Inglés així ho reconeixia: “Estic content perquè tot i no jugar com volíem hem aconseguit la victòria. Hem estat mes pràctics per assegurar els 3 punts”. Al seu torn, el míster dels cornellane­ncs, Iván Rodríguez ‘Ivo' es mostrava satisfet per la feina feta tot i la derrota: “És el tercer partit que juguem i hem fet un pas endavant. Hem fet un bon partit, hem tingut ocasions, però davant l'efectivita­t de l'Ascó, no hem pogut fer-hi res”. Victòria en l’amistós

El Juvenil A de l'Espanyol, que ara entrena Pere Tarradella­s, va jugar un amistós diumenge contra el València a qui va guanyar per 2 a 4.

Avui, sorteig de Lliga Nacional

El sorteig de la segona fase de la Lliga Nacional juvenil tindrà lloc avui, a les 18h Partits entre setmana

SEGONA DIVISIÓ B

Espanyol B-Olot...................... (31/3) 17.00 TERCERA DIVISIÓ Europa-Santfeliue­nc...............(02/4) 12.00 Pobla Mafumet-Igualada......(02/4) 12.00 Montañesa-Castelldef­els.......(02/4) 12.00 PRIMERA CATALANA Alcarràs-Martorell .................. (31/3) 20.30 Gavà-Sant Ildefons ................. (01/4) 20.00 Tàrrega-Martinenc..................(01/4) 21.00 Solsona-Can Vidaldet.............(01/4) 21.00 Vic Riuprimer-Vic.....................(02/4) 17.00 La Jonquera-Palamós.............(02/4) 12.00 Llagostera B-Lloret ................. (02/4) 12.00 Tona Bescanó...........................(02/4) 16.30 Parets-Júpiter .......................... (02/4) 12.00 Sabadell Nord-Rubí................ (02/4) 11.30 DIVISIÓ D’HONOR JUVENIL - Jornada 18 Zaragoza-Huesca................. (31/03) 18.00 Lleida-Gim. Tarragona........ (31/03) 18.00 Jàbac Terrassa-El Olivar ...... (31/03) 18.00 Sabadell-Ebro....................... (31/03) 18.00 Stadium-Cerdanyola........... (31/03) 18.00

 ?? FOTO: PIERO ÁLVAREZ / UE CASTELLDEF­ELS ?? Al Castelldef­els
Li falta un punt per obtenir la tranquil·litat
FOTO: PIERO ÁLVAREZ / UE CASTELLDEF­ELS Al Castelldef­els Li falta un punt per obtenir la tranquil·litat
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain