Mundo Deportivo (Barcelona)

Manel Duran demana la inhabilita­ció de Soteras

- Encarna García

n El directiu de la Federació Catalana de Futbol, Manel Duran, que va ser cessat del seu càrrec com a delegat territoria­l del PenedèsGar­raf, va presentar, dimecres passat, dues denúncies al Comitè Jurisdicci­onal de Competició i Disciplina Esportiva de la FCF i una més a la Comissió de Bon Govern i Compliance.

En el primer dels escrits dirigit al comitè, demana la inhabilita­ció de Joan Soteras, com a president de la FCF i de la Comissió Econòmica, així com de la resta de tots els membres d’aquesta comissió (entre ells, els directius Miquel Sellarès i Joaquim del Pino) per l’aprovació del contracte d’alta direcció de José Miguel Calle. Al·lega que, segons l’article 116 del Decret 58/2010 de 4 de maig de les entitats esportives “es poden subscriure contractes laborals d’alta direcció sempre que els membres presents de la junta directiva aprovin per majoria absoluta l’acord”. I afegeix: “el contracte del director general (Sr. José Miguel Calle Echevarría) no va ser aprovat per la Junta Directiva sinó que el va fer, a esquenes d’aquesta, la Comissió Econòmica”.

En l’altra denúncia al Comitè Jurisdicci­onal de Competició i Disciplina Esportiva, Duran demana “la inhabilita­ció a perpetuï

tat del Sr. Joan Soteras per exercir qualsevol càrrec federatiu” i “la nul·litat de l’acord del meu cessament i el del Sr. Toni Tanyà com a delegats territoria­ls”. En aquest sentit l’acusació ve perquè “el Sr. Joan Soteras, sense cap justificac­ió i de males maneres, em va negar el dret a ser escoltat, amb un abús clar d’autoritat, al·legant que ell era el president (...) i en conseqüènc­ia fa el que vol; postura il·lícita i autoritàri­a”.

Pel que fa referència a l’escrit presentat a la Comissió de Bon Govern i Compliance pel contracte de Calle i la seva implicació en el judici de malversaci­ó de fons, Manel Duran, demana que se l’informi de tot el que succeeix i “que suspenguin el Sr. Calle, de forma immediata i preventiva dels seus càrrecs a la FCF fins que recaigui sentència ferma en el procés penal”

H

 ??  ??
 ?? FOTO: FCF ?? El directiu de la Federació Catalana, Manel Duran
Ha interposat tres denúncies
FOTO: FCF El directiu de la Federació Catalana, Manel Duran Ha interposat tres denúncies

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain