Mundo Deportivo (Barcelona)

L’Europa té a tocar la nova Segona RFEF

-

L'Europa té a tocar l'accés a 2a RFEF. A falta de 12 punts per disputar-se, després de la victòria sobre l'aleshores segon classifica­t, el Girona B (0-1), avantatge en 9 punts al segon i tercer classifica­t. L'alegria es va traduir amb el xiulet final del partit a Montilivi, quan l'entrenador dels europeiste­s, David Vilajoana, va saltar a la gespa a festejar la gesta del seu equip: “Ha estat immens. Hem fet un esforç defensiu molt gran, en un camp de dimensions molt grans, de gespa natural, a les 12 del matí. Ens hem buidat físicament. Hem defensat molt bé, no ha estat un partit molt vistós, però hem sabut patir i treure els tres punts que ens deixen molt a prop de l'objectiu. Hem fet un gran partit, és un equip molt honrat en el sacrifici, si no hi ha aquest esperit de sacrifici no vas enlloc”. Vilajoana és ambiciós i no es conforma només amb obtenir directamen­t la nova categoria a què tenen dret el primer i segon classifica­t i que no seria un ascens, ja que es crea la 1a RFEF. Així que, com la Tercera actual, la 2a RFEF segueix sent la quarta categoria del futbol estatal: “Anem a buscar la Lliga. És una ocasió única que tenim d'aconseguir la Lliga de Tercera Divisió i aquest equip no es rendirà. Queden quatre finals”.

Els viatgers de la FCF

Per presenciar la final de Copa del Rei a

Sevilla, la Federació Catalana de Futbol va estar representa­da pel president Soteras Vigo i per l'extern Montoliu Tarragona que com diu Soteras és: “el meu assessor personal de comunicaci­ó”. Naturalmen­t que el seu sou i les seves despeses no els paga de la seva butxaca Soteras Vigo sinó que surten de les arques federative­s amb els ingressos dels clubs. A ells es van unir els tres vicepresid­ents: Josep Vives, Jordi Bonet i José Llaó, als quals la RFEF els va cobrir l'hotel, però no el viatge ni les dietes. Els dos primers van sortir des de Madrid i els tres directius ho van fer el dissabte amb tren i van tornar el diumenge.

Debut de Morillas

En el Tàrrega va debutar davant del Can Vidalet el darrer fitxatge de l'equip, Víctor Morillas, que va saltar al camp en el minut 67. El davanter arriba procedent del Sitges i té passat en el Vilanova, l'Igualada, el Valls o El Catllar, entre d'altres.

Marxa Martí Soler

El defensa Martí Soler ha causat baixa en el Vilassar Mar.

Monroy, orgullós dels seus

El Mataró va superar el fins al moment líder, la Unificació Llefià (1-0). L'entrenador dels groc-i-negres, Raúl Monroy se sentia orgullós dels seus jugadors: “Estem sense poder agafar una dinàmica, sense temps, amb dos imprevisto­s més i hem afrontat dos partits molt exigents contra el primer i el segon classifica­t en només tres dies, amb un confinamen­t de 10 dies sense entrenar. I l'equip ha respost de forma espectacul­ar. El Mataró segueix molt viu”.

Novetat al Manlleu

L'extrem Albert Julià, que estava en l'Olot, va debutar titular en el Manlleu en el seu partit a Palamós. (1-2)

Paje: “Tornem molt fotuts”

El Viladecans va caure al camp de la Rapitenca (1-0). L'entrenador, Raúl Paje, estava decebut i assumia la seva responsabi­litat: “Marxem fotuts. Ens hem equivocat en el plantejame­nt inicial. Els primers 20 minuts ens han passat massa factura. Hem començat malament i el culpable soc jo. No hem estat contundent­s i en aquests 20 minuts ens han fet el gol. A partir del 20 i fins al 90, ha sigut un altre partit. Hem tingut dues ocasions claríssime­s que no hem resolt per marxar al descans amb l'empat. A la represa ho hem intentat tot, però no hem estat còmodes. Ara queda animar els nois i pensar en el Santboià”. Orellana, amb problemes a l’isquio

El jugador del Castelldef­els, Fran Orellana, va haver d'abandonar el terreny de joc als 34 minuts del partit al camp de la FE Grama (1-0). Pateix un problema a l'isquiotibi­al de la cama dreta i està pendent d'una ecografia per saber l'abast de la lesió.

Tarrenchs, amb problemes al turmell

El jugador del Figueres, Pol Tarrenchs, es va lesionar just abans del descans, en el partit contra el Santfeliue­nc (0-0). Té afectat el turmell i està pendent de proves per saber abast de la lesió. La bona notícia és que Marc Bech, que al febrer va ser operat del genoll, ja toca pilota.

Al Santfeliue­nc en cauen dos

En el Santfeliue­nc les lesions també van ser protagonis­tes. Als 19 minuts es va retirar Álex Torres, sembla que amb un trencament fibril·lar i està pendent de proves. Alfonso Castellano també va haver de marxar per lesió (min 63). Partits entre setmana PRIMERA CATALANA

Vic Riuprimer-Vic.................. (21/04) 20.30 Solsona-Tàrrega....................(21/04) 21.00 Gavà-Sant Ildefons............... (22/04) 20.00 Sant Cugat-Guineueta.........(22/04) 20.30 Les Franqueses-Mataró.......(22/04) 21.00 TERCERA CATALANA

Mas Pellicer-Astorga............... (avui) 20.00 Aitoca-Tremp............................(avui) 20.00 Pals-Cadaquès.......................(21/04) 19.00 Ca la Guidó-Farners B...........(21/04) 19.15

 ?? FOTO: CEE ?? David Vilajoana
El tècnic de l'Europa va saltar a la gespa de Montilivi en acabar el partit
FOTO: CEE David Vilajoana El tècnic de l'Europa va saltar a la gespa de Montilivi en acabar el partit
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain