Mundo Deportivo (Barcelona)

Avui hi ha Champions

N El agente del crack noruego fue claro: “En mi cabeza está que salga este verano pero en la del Dortmund, no”

- Ernest Benach Ferran Martínez

ortem un parell de dies nefastos a can Barça. Dijous no es podia fer pitjor davant el Granada, no només pel fet de perdre el partit sinó per les expectativ­es que generes amb la possibilit­at de ser líder, i doncs, dependre exclusivam­ent de tu mateix en les cinc jornades que queden, i la frustració que provoca perdre partit, lideratge i l’avantatge que podries haver tingut. Dijous a la nit molts culers estàvem, senzillame­nt, de molt mal humor. I per acabar-ho d’adobar divendres el bàsquet perd un partit important per arribar a la Final Four. Ben bé això del bàsquet en aquesta eliminatòr­ia és una de freda i una de calenta. En el cinquè partit toca calenta, tant sí com no.

Però la notícia del cap de setmana és el partit de l’equip femení del Barça que es juga l’accés a la final de la Champions. El paper de les dones a la societat, globalment, està creixent i agafant el rol que li correspon. Falta molt camí per recórrer, encara massa, però de tant en tant algun brot verd marca el camí i fa concebre esperances. I l’equip femení del Barça n’és un. La temporada de les noies ha sigut impecable. Joc espectacul­ar, jugades precioses, molts gols marcats (alguns magnífics) pocs gols encaixats,... He vist bastants partits del Barça femení aquesta temporada i m’ha enganxat. I el més important, sentint les seves jugadores tens la percepció que s’ho creuen. No és una eliminatòr­ia fàcil, com es va veure a l’anada. Però aquest equip és molt bo, i mereix l’honor d’aixecar la Champions. Per a un Barça que en general té tants dubtes, seria ben bé aigua de maig

Hn Mino Raiola, agente de Erling Haaland, ha hablado largo y tendido sobre el futuro de su jugador estrella. El delantero noruego está en la agenda de Barça y Real Madrid y su representa­nte lo ve preparado para dar el salto. Tras reunirse con Laporta, en una entrevista a AS en su oficina de Mónaco, apuntó que el fichaje de Haaland por el equipo blaugrana “es complicado, pero no imposible”.

“Ese es el trabajo de un dirigente de un club”, aseguró Raiola refiriéndo­se a Laporta. “Es igual para los clubs que para los jugadores. Pasa un tren y qué haces, lo coges o no lo coges. Y esa es la gran cuestión”, apuntó. Pero de momento,

LAS FRASES Mino Raiola “Lo que sabemos hoy es que el Dortmund habló muy en serio con nosotros y nos dijo: “No-lo-ven-de-mos”

“Hay que ver si ese deseo existe hasta el 1 de septiembre”

“El Madrid puede permitirse fichar a Haaland. Los 14 de la Superliga lo quieren”

 ??  ??
 ?? FOTO: JORDI GALVANY ?? El padre de Haaland y Mino Raiola se reunieron con Joan Laporta el 1 de abril
FOTO: JORDI GALVANY El padre de Haaland y Mino Raiola se reunieron con Joan Laporta el 1 de abril
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain