Mundo Deportivo (Barcelona)

Els campions de Catalunya no cedeixen el podi en el Vichy Catalan Volei Tour

-

→ Kadri Puri i Erika Kliokmanai­te, categoria femenina, i Elio Carrodegua­s i Dexter Edwards, en la masculina, han pujat al més alt del podi de la primera prova del Vichy Catalan Volei Tour que s’ha celebrat a Mataró. Així, els actuals campions de Catalunya segueixen dominant a la sorra catalana, tot i que el nivell que s’ha pogut veure en aquesta primera prova promet grans partits aquesta temporada.

La lituana, Kliokmanai­te, i l’estoniana, Puri, segueixen sent les reines del vòlei platja català i han demostrat que venen a revalidar el títol de campiones. Tot i una semifinal ajustada amb la parella formada per Sara Bisbe i Anna Grima, que han quedat en tercera posició, han arribat a la final on s’han enfrontat a una parella fins ara desconegud­a i també formada per dues jugadores estrangere­s, la lituana Marija Karaliute i Danike Prins, que han donat la sorpresa mostrant un gran joc, tot i no poder superar les campiones.

En el quadre masculí s’han viscut partits de gran igualtat. Fins i tot en la final, Elio Carrodegua­s i Dexter Edwards han hagut de re- muntar després de perdre el primer set davant Ferran Serra i Eric Estalella, pare- lla que l’any passat ja va ju- gar algunes finals i que han demostrat que enguany ve- nen per totes. Tot i el set d’avantatge, els actuals campions s’han posat les pi- les i han mostrat el seu mi- llor joc per igualar el partit i tancar el set de desempat.

La propera prova del Vi- chy Catalan Volei Tour – Campionat de Catalunya serà el proper 10 i 11 de juny a Vilanova i la Geltrú ●

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain