Mundo Deportivo (Barcelona)

Oriol Cardona, un rei que torna a regnar a la Copa del Món de Schladming

-

→ Oriol Cardona (Ski Club Camprodon) ha tornat a pujar a l’esglaó més alt del podi de la Copa del Món, triomfant a la cursa esprint d’Schladming a Àustria i traient-se així l’espina d’un resultat modest la temporada passada al mateix circuit. Amb aquesta victòria, Oriol Cardona, suma la seva quarta medalla aquesta temporada a les curses d’esprint de la Copa del Món – dues medalles d’or, una de plata i una de bronze. Thibault Anselmet, de França, s’ha emportat la plata, i el belga Maximilien Drion du Chapois el bronze. El promesa, Ot Ferrer (AE Mountain Runners del Berguedà) es va fer un lloc a la semifinal, tancant finalment el TOP 10 de la jornada amb un gran resultat del berguedà.

A la cursa femenina, en una nit magnífica a les pistes dels Alps austríacs, Caroline Ulrich ha completat un hat-trick de victòries en curses d’esprint fins ara aquesta temporada. Les franceses, Emily Harrop i Marianne Fatton, van completar el podi. Marta Garcia Farrés (Cerdanaya Skimo Team) no va poder entrar a la final, tancant la competició austríaca amb una onzena posició, acabant cinquena a la ronda de semifinals. Maria Costa (AE Mountain Runners del Berguedà) s’ha quedat a la ronda de semifinals també amb una meritòria 16 ena posició.

En la classifica­ció general de la Copa del Món d’esprint masculina, la impression­ant actuació de Cardona no només el va situar al primer lloc del podi, sinó que també ha consolidat la seva segona posició actual en la classifica­ció general de la Copa del Món d’esprint, mentre que Anselmet encara és el líder. Amb només una cursa per disputar en la temporada, la lluita pel títol de la Copa del Món d’esprint promet ser una qüestió apassionan­t ●

 ?? ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain