Mundo Deportivo (Barcelona)

Catalunya es penja 13 ors, 10 plates i 7 bronzes al Campionat d’Espanya

-

→ Els lluitadors i les lluitadore­s de la selecció catalana de lluita sub13 (nova categoria), sub15, sub17 i sub23 han tancat la seva participac­ió al Campionat d’Espanya de Lluites Olímpiques, disputat al Palacio de Deportes de León, amb bones sensacions i resultats: 13 ors, 10 plates i 7 bronzes.

Pràcticame­nt un centenar d’esportiste­s representa­nt el seu club i acompanyat­s d’una delegació d’entrenador­s, i el suport del president de la Federació Catalana de Lluita, Juan Carlos Ramos, van exhibir el gran nivell i estat de forma de la pedrera i futur català de les lluites olímpiques.

En categoria sub13, Rubén Hakobyan (40kg) es va proclamar campió d’Espanya, així com Zoe Díaz (40kg), Marta Recuero (50kg) i Yura Khachatrya­n (65kg) van aconseguir la medalla de plata en la seva categoria.

Salvador Martínez (41kg), Pol García (52kg), Bers Kutrashev (52kg) i Eduardo Recuero (68kg) van pujar al primer esglaó en categoria sub15 i es van penjar la medalla d’or. Lola Sicart (50kg) i Jossep Mateo (52kg) van ser subcampion­s d’Espanya i Javier Padilla (75kg) va obtenir el metall de bronze.

La categoria sub17 va ser la més engrescado­ra per als lluitadors catalans. Gerard Diseron (80kg), Antonio Carmona (92kg), Ainara Portillo (57kg) i Aina Ramos (73kg) van ser campions d’Espanya. Joel Guillén (80kg), Merali Valmeri (80kg), Rafael Amaya (92kg) i Eduardo Recuero (71kg) es van penjar la medalla de plata, i Mirian Ortiz (61kg), Abril García (65kg), Toni Guijas (71kg), Adrián Santa Cruz (71kg) i Artur Mayilyan (55kg) van pujar al tercer esglaó nacional.

El Campionat d’Espanya de Lluites Olímpiques es va tancar amb la categoria sub23, en què Razmik Mayilyan (125kg), Arsen Markarian (61kg), Laia Horta (76kg) i José Ferrándiz (97kg) van pujar al primer esglaó per proclamar-se campions d’Espanya. Sheyma Baileche (59kg) va ser segona i Hayk Nahapetyan (74kg), tercer.

Per la seva banda, Catalunya es va desplaçar a Madrid per disputar els Campionats d’Espanya de sambo (categoria escolar, cadet, juvenil i sènior), Combat Sambo (sènior) i Lluites Olímpiques sub20, amb una destacada actuació per part dels lluitadors i lluitadore­s catalans.

En categoria sub20 de Lluites Olímpiques, Rubén Darío, Víctor Ferrándiz, Arsen Markarian, Ainara Portillo i Laia Horta es van proclamar campions i campiones d’Espanya sub20 en la seva categoria i pes.

Per la seva banda, Gerard Desirón, Tigran Kerobyan, Julen Alfonso i Sheyma Baileche es van penjar la medalla de plata, i Merali Valmeri, Adama Bojang i Eduard

Asatryan van ser tercers al torneig nacional.

Pel que fa al Campionat d’Espanya de combat sambo, Catalunya va fer ple de medalles. Liam Arjona i Jazmin Leah es van proclamar campions en categoria sènior. Gran imatge, lluita i seriosa participac­ió de dos referents catalans.

Finalment, al Campionat d’Espanya de sambo, Jazmín Arjona va aconseguir la medalla de plata, i Rubén Mendoza, Lucas Toro i Ciprian Bulicanu van tancar la seva participac­ió en tercera posició ●

7 ors, 5 plates i 7 bronzes per a Catalunya al Campionat d’Espanya de sambo, combat sambo i Lluites Olímpiques sub20

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain