Nou Horta

Bonrepòs i Mirambell redueix el deute un 25%

-

A juny, l'equip de govern va realitzar un exercici de transparèn­cia i rendició de comptes en l'equador de la legislatur­a, on van exposar el treball realitzat des de l'alcaldia i cada regidoria.

A finals del 2017 han invertit més de 1.500.000€, s’ha reduït el deute un 25% i tot això, baixant els impostos. A més, han sigut el primer ajuntament en adherir-se a Som Energia, es va crear el Consell Municipal de Cultura fent una agenda trimestral, s’ha donat una dimensió més gran als serveis socials augmentant a jornada completa l’horari de la treballado­ra social. A més, està a punt de ferse efectiu el trasllat d’especialit­ats de Pare Porta al carrer Alboraya. Han reduït l’atur sent el municipi que més ha reduït la desocupaci­ó de tota la comarca de L’Horta, amb una reducció del vint per cent i férem el trasllat de les festes a una nova ubicació per a eliminar molèsties.

S'ha adquirit el magatzem per a crear un nou espai cultural salvant part del patrimoni urbanístic, re- novat el camp de futbol amb la instal·lació de projectors led i gespa artificial d'última generació i han donat llibres gratis (complemen- tant la Xarxa Llibres) en primària i infantil.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain