Nou Horta

El Cor de Primària del Col·legi Don Jose Lluch edita el seu disc de Nadales

- REDACCIÓN

L'esmentat disc consisteix en una recopilaci­ó de 9 nadales que ha anat interpreta­nt el cor des de la seua creació en l'any 2010, sent ja un clàssic en el festival de Nadales que es celebra cada any a l'església del poble. Aquest projecte ha involucrat a un nombrós grup de persones que s'han dedicat en cos i ànima a la seua realitzaci­ó. Però l'èxit d'aquest treball no és el resultat físic o visual que té gravar un disc o un videoclip, sinó tot el que ha aportat, tant a nivell emocional com d'aprenentat­ge, als 58 Alumnes membres del cor que han participat durant el llarg procés d'aquest repte. Una experiènci­a d'aquesta índole la van a recordar tota la vida.

El llançament oficial del single, que té com a tıtoĺ "1 + 1 =2", va a ser l'1 de desembre, i va consistir en un videoclip que va ser compartit en les xarxes socials o oficials del centre. El llançament de l'àlbum complet en format físic fou el dia 13 de desembre i únicament es podrà adquirir al centre escolar al preu de 5 euros.

El cor també presentarà el seu repertori amb dos actuacions en rigorós directe al teatre Agrícola d'Alboraia. Seran els dies 22 i 23 de desembre a les 19:30 de la vesprada. Les entrades, que seran numerades, també es podran adquirir exclusivam­ent al col·legi (a partir del dia 13 de desembre) al preu de 6 euros fins completar aforament. Durant les dos actuacions es realitzarà "L'operació joguet" on totes les persones que van a assistir a l'espectacle porten al recinte un joguet nou o de segona mà (en bon estat) per a fer uns Nadal més feliç a tots aquells xiquets que ho necessiten.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain