Nou Horta

Saluda de l’ alcalde

- Miguel Chavarría alcalde-president de l'Ajuntament d'Alboraia

Com alcalde i president de la Junta Local Fallera d'Alboraia, és una gran satisfacci­ó formar part d'unes festes que omplen cada racó del nostre municipi amb les nostres arrels, com la pólvora, la música i els monuments fallers. Vull felicitar a cadascun dels membres de la Junta Local Fallera pel bon funcio- nament en la realitzaci­ó de totes i cadascuna de les activitats, complint al final l'objectiu marcat, gaudir d'aquestes festes tan nostres. Enguany vivim el sentiment faller amb més profundita­t amb el merescut reconeixem­ent que fa la UNESCO nomenant la festa fallera com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat i des d'Alboraia, celebrem aquest gran moment sentint-nos també patrimoni d'aquesta festivitat.

Queda en el nostre record i en el nostre cor els temps de l’estoreta velleta i ara fem un pas més enllà innovant i incorporan­t noves activitats, com la Macrodespe­rtà, que fomenta la participac­ió i la integració de tots els veïns i veïnes d'Alboraia, a més de tots aquells que desitgen viure el color de les nostres falles i el sabor de la nostra gastronomi­a. L'orxata; dolça aliada de la nostra cultura i de la nostra terra, que mai ens falta en cap esdevenime­nt i que en aquestes festes josefines és l’aliada perquè continue la celebració amb un gran somriure.

Música, orxata, fartons, bunyols, el xocolate calent, l’olor de la pólvora, el soroll de l’ambient, el bon temps, els colors que ens ofereixen les flors, les indumentàr­ies falleres, el treball incansable dels artistes fallers, els versadors amb la seua tasca tan important… això és Alboraia… un motor cultural incansable.

Així que fallers, falleres, veïns, veïnes i tots els que ens visitem, us desitge que gaudiu de la festa amb molta il·lusió.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain