Nou Horta

Programa de les Festes Majors 2017

-

L'Ajuntament d'Alboraia ha donat a conéixer el programa de les Festes Majors 2017. Es tracta del gran esdevenime­nt de la localitat de l'Horta Nord que, com cada any, es celebra durant els 11 primers dies de juliol i involucra en la seua gran quantitat d'activitats a tots els membres de la família, siguen veïns del municipi o visitants. A més a més de la 10k, també es duran a terme un Trofeu de Frontenis, el Concurs de Pesca "Carro Valencià" i activitats organitzad­es per la Piscina Coberta d'Alboraia, entre altres participan­ts. La gran cita tindrà lloc l'1 de juliol, al Campionat Solidari de Bàdmiton "Ningún niño sin pañales", que organitza el Club de Bàdminton d'Alboraia en benefici de l'ONG Tira Avant Alboraia.

La cultura també serà una de les grans protagonis­tes de les Festes Majors 2017 de la localitat valenciana, ja que es succeiran una gran quantitat d'exposicion­s en la Casa de la Cultura Peris Aragó. Els carrers del municipi acolliran diverses actuacions de "Teatre al Carrer Alboraia: Clap Clap!" en diversos dies, mentre que la Societat Musical d'Alboraia té previstes una gran quantitat d'interpreta­cions, incloses del grup de dansa.

Com és costum, hi ha una sèrie d'esdevenime­nts fixos que suposen ja tota una tradició al municipi. El dilluns 3 de juliol es beneiran el rotllo i el ciri dels Clavaris de Sant Roc, el dia 4 es realitzarà el berenar saludable per als més majors, el dia 5 es repartirà l'orxata a veïns i visitants pel Gremi d'orxaters, el 6 de juliol es beneiran als animals i es durà a terme la nit de paelles. El Parc de les Vies acollirà les famoses calderes d'arròs amb fesols i naps" el 8 de juliol. El protagonis­me recaurà en les clavariese­s de la mare de Déu d'agost el día 9, mentre que el dia 10 els vehicles podran passar per davant de l'Església de la Assumpció de la Nostra Senyora a rebre la benedicció. Cal destacar que la Unitat de Prevenció Comunitàri­a en Conductes Addictives (UPCCA) durà a terme dues iniciative­s que s'emmarquen dins de l'II Pla Municipal sobre Drogues: situarà una barra de còctels sense alcohol al recinte firal i durà a terme un concurs de cartells a manera de sensibilit­zació. L'Ajuntament d'Alboraia també ha preparat actuacions que amenitzen les caloroses nits d'estiu als voltants del recinte firal. Playbacks de les 7 comissions que componen la tradició fallera en el municipi, actuacions de grups com a Vértigo o l'orquestra Twister, entre altres activitats, tancaran cada jornada dels 10 dies principals de les Festes Majors 2017, mentre les famílies poden divertir-se en les atraccions de la Fira o gaudir d'un agradable sopar a les casetes.

 ??  ?? Festes 2016
Festes 2016

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain