Nou Horta

El Nadal arriba amb una gran programaci­ó festiva

-

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Manuel Pérez Menero, ha preparat una gran activitat festiva perquè les veïnes i els veïns del municipi visquen amb il·lusió les festes nadalenque­s. El Pessebre Monumental de l’Ajuntament, la Festa del Nadal, les vesprades d’inflables i, com no podia ser d’una altra manera, la visita dels Reis Mags, amb la gran Cavalcada del dia 5 de gener, que enguany avança la seua eixida a les 18 hores, són les propostes per a aquests dies. La programaci­ó festiva s’obrirà el 12 de desembre amb l’inici de les visites al Monumental Betlem Municipal que, de la mà de la Federació d’Associacio­ns de Veïns de Burjassot, arriba al hall de l’Ajuntament. El Betlem, que enguany compleix 13 anys en aqueixa ubicació, s’inaugurarà un dia abans, l’11 de desembre, a les 19 hores. L’horari de visita serà de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de 17:30 a 20:30 hores i els dissabtes de 10 a 13 hores. Els diumenges i festius estarà tancat. Es podrà visitar fins al 5 de gener.

La programaci­ó continuarà el dijous 21 de desembre en la Plaça de l’Ajuntament, que acollirà la primera vesprada d’inflables perquè els més menuts gaudisquen de la vesprada d’una manera diferent i molt divertida. Els inflables tornaran a la Plaça de l’Ajuntament l’endemà, 22 de desembre, passant el testimoni a la setmana del 26 al 29 de desembre i, ja en el 2018, a la setmana del 2 al 4 de gener. Tots els dies començaran a les 17 hores.

El 22 de desembre serà molt especial per a Burjassot, ja que viurà la seua Festa del Nadal amb la visita de Pare Noel que no ha volgut faltar a la seua cita perquè els xiquets i les xiquetes li lliuren les seues cartes. La vesprada, en la qual hi haurà inflables, jocs, música i una infinitat d’activitats per a totes les edats, començarà a les 17:30 hores en la Plaça de l’Ajuntament. La visita de Pare Noel serà a les 19 hores.

Per a tancar aquests dies de festa i de celebració del Nadal, Ses Majestats, els Reis Mags d’Orient, no faltaran a la seua cita amb les xiquetes i els xiquets de Burjassot la vesprada del 5 de gener. Ses Majestats, acompanyad­es de les entitats festives del municipi que els ajudaran en aquesta vesprada tan especial i tan plena de màgia per als més xicotets, eixiran des de Mariana Pineda a les 18 hores. La Cavalcada, organitzad­a per la Clavaria de Sant Roc 2018, compta amb la col·laboració de la Regidoria de Festes i amb la participac­ió de l’Agrupació de Falles, l’AV Mestre Lope, Festes de les 613 Vivendes, Capità Uribarry i Santa Gemma, l’Esplai Les Sitges, Sàmara, el Grup Scout Impeesa 243 Burjassot i la Penya El Coet. No es pot demanar més a aquests dies de festa, d’il·lusió i de somnis; dies en els quals la diversió està assegurada i en els quals el més important és que tot Burjassot s’impregne de l’esperit nadalenc.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain