Nou Horta

L’Horta enamora amb Sant Valentí

-

Un altra vegada torna el 14 de febrer, el dia dels enamorats o dit d’altra manera, Sant Valentí. La major preocupaci­ó de molts enamorats és pensar com celebrar-ho i en trobar el regal perfecte. Però, quins regals són els més habituals entre ells i elles? Doncs, sens dubte, el triomfador és la rosa, com a símbol de fortalesa i de passió. Però al cap i a la fi, potser no siguen tan importants els aspectes materials com els missatges i sentiments que els acompanyen. No obstant açò, no totes les parelles creuen en aquest dia i pot ocórrer en alguns casos que un dels dos esperava rebre un obsequi i, al no obtenir-ho, se senta ferit. En aquests casos, molts psicòlegs recomanen que per a evitar aquest tipus de malentesos, el millor és "parlarho a priori" i arribar a una negociació, perquè, és bon símptoma de la parella aprendre a exposar aquestes situacions.

Però no hem d’oblidar que durant aquest dia de celebració hi ha persones que desitgen que aquesta data passe com més prompte millor, perquè no tenen parella o perquè acaben de patir un fracàs sentimenta­l. Per tant, caldria recordar que el no tenir parella no és cap malestar, en alguns països es coneix també com el dia de l'amistat.

Des de Nou Horta, trieu la forma que trieu per a celebrar aquesta data, volem desitjar-vos que passeu un 14 de febrer el més especial possible. A més, volem reivindica­r la idea de festejar l’amor no sols aquest dia, sinó tots els dies de l’any.

D’una banda i tornant al que ens ocupa, en aquest exemplar de Nou Horta hem tingut el plaer d’entrevista­r a Eva Sanz (pàg. 12) i Andrés Campos (pàg. 26), els dos candidats a Secretaria General del PSPV-PSOE a l’Horta Sud que han passat a la segona volta de les eleccions primàries i que se disputaran aquest diumenge. D’altra banda, les notícies a destacar en aquesta edició són: Nou diagnòstic mediambien­tal i un pla d’acció per a lluitar contra el canvi climàtic a Alaquàs, Albal recauda 5.245 euros con el brazo de gitano de 19 metros, Alfafar apuesta por los Objetivos de Desarrollo Sostenible, l’Ajuntament de Godella i l’arquebisba­t acosten postures, s’arxiva la querella contra l'alcaldessa de Paiporta i la regidora d'Hisenda i Administra­ció General, Voldríem a més, recomanar la lectura de l’article de Rafael Escrig en aquesta mateixa pàgina. Com a novetat, incorporem noves col·laboracion­s com ara “El rincón consultor” i “Zona Pyme”. Per últim destacar l’entrevista al grup musical “Ebri Knight” (pàg 23). Redacció Nou Horta

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain