Nou Horta

Ja estem en Falles!

- Redacció Nou Horta

Noteu l’olor? És la pólvora. Ho escolteu? És la música de les bandes. Ho sentiu? Són les Falles, que ja estan ací!

Per això, com cada any, vos presentem aquest exemplar ESPECIAL DE FALLES amb tota la informació d’aquesta festa en la nostra estimada comarca. Hi podem trobar:

- Actualitat fallera.

- Agendes amb els diferents actes fallers que estan per vindre. - Salutacion­s dels alcaldes dels pobles d’Alfafar, Almàssera, Benetússer, Burjassot, Massamagre­ll, Foios, Mislata, Massanassa, Quart de Poblet i Tavernes Blanques.

- Entreviste­s a les Falleres Majors i Falleres Majors infantils d'Alaquàs, Albal, Alfafar, Aldaia, Benetússer, Paiporta, Manises i Paterna.

- En les pàgines centrals presentem mitjançant quadres informatiu­s els representa­nts de totes les comissions falleres de cada municipi. Si sou vosaltres, no dubteu en buscar-vos! Disculpeu si hi ha cap error.

Moltes gràcies a les Falleres Majors que de forma molt amable han tret un momentet en les seues apretades agendes per a atendre-nos i contarnos com estan vivint el seu somni de ser les màximes representa­nts de la seua població.

Vos recomanem, a més, la lectura de l’article d’opinió que ens fa arribar Rafael Escrig sobre la nostra festa. Finalment, volem agrair, com no podia ser d’altra manera, a tots aquells que heu col·laborat amb nosaltres amb tal de poder donar a conèixer als vostres veïns i veïnes les diferents activitats que es duran a terme en Falles. Gràcies a vosaltres, aquest especial és possible. Bones Falles a tots i totes!

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain