Nou Horta

Juan Ramón Adsuara Monlleó

-

Un any més arriba a les nostres vides el mes de març. Un mes marcat en els calendaris de tots els valencians i valenciane­s, i com no, de totes i tots els alfafarenc­s que volem, la nostra festa més important i internacio­nal. I és que pel mes de març unes noves falles arriben a Alfafar. Tot un any de treball, d’esforç, d’imaginació, amb actes tan diversos com cavalcades, exaltacion­s, despertaes, que acabaran com cada 19 de març en la Cremà dels monuments, moment de començar de nou com el fènix que naix de les seues cendres. Primeramen­t, agrair-vos tant a Junta Local Fallera d’Alfafar, tots els seus components i presidenta, i també a totes les comissions falleres del nostre municipi, el treball que feu durant tot l’any per a que estes festes continuen sent possibles en el poble d’Alfafar. El esforç de tot un exercici veu esta semana fallera els seus fruits, i espere que disfruteu junt a la vostra gent, i junt a totes les falles d’Alfafar, esta semana gran de la nostra festa.

També, com no, vullc donar l’enhorabona als nostres màxims representa­nts en este exercici 2018. Fallera Major, Marta Berlanga, Fallera Major Infantil, Patricia Raga, i a nostre President Infantil, David Zacarés. Sou i seguireu sent una magnífica representa­ció de les falles i de tot el poble d’Alfafar, amb la vostra simpatia, alegria, saber estar i responsabi­litat, estic segur que aneu a deixar ben alt el nom de les falles d’Alfafar. Enhorabona i disfruteu este any perquè passarà volant i, quan se doneu conter, estarem començant un nou exercici.

Per últim, només em queda convidar a tota la població als actes que es celebraran estos dies, i desitjar-vos que passeu unes bones falles 2018.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain