Nou Horta

Eduard Grau Gascó

-

Fallers i falleres. Mentres escric estes línies, ja tenim tots els alfafarenc­s i alfafarenq­ues el que nomenaríem com “Modo Fallero ON”. Açò què vol dir? Pues clar està, que els nostres sentits estan totalment introduïts dins de la nostra festa. No parem de sentir el soroll de les traques, l’olor de les flors i la pólvora, les llums i els monuments engalanen els nostres carrers, el sabor dels bunyols i el tacte i sentir de totes les sensacions que s’agrupen en una setmana intensa del mes de març. Primeramen­t donar l’enhorabona a nostres falleres majors i president infantil d’Alfafar. Marta, Patricia i David, sou la representa­ció de tots els fallers i falleres d’Alfafar, i junt a les vostres corts d’honor, i totes les falleres majors i presidents de les comissions del nostre poble, aneu a ser la imatge viva de les falles 2018 en Alfafar. Enhorabona i disfruteu estos dies al màxim.

Agrair també tant a les set comissions del nostre poble, la Falla La Fila, Parque Alcosa, Hort del Comte, Pensat i Fet, l’Amistat, El Sequer i Sant Jaume, el vostre treball i sintonia incansable que durant tot l’any feu possible en el món faller d’Alfafar. Junt a la Junta Local Fallera, en col·laboració d’esta regidoria i este Ajuntament, heu preparat amb moltíssima il•lusió i esforç un programa de falles per a traslladar la festa al carrer i tots els veïns i veïnes la disfrutem al màxim. Espere que este esperit de col•laboració i treball conjunt continue i done totes les alegries i resultats que podem disfrutar estos dies.

Només em queda fer una crida a la ciutadania fallera i no fallera, als que vivim en Alfafar i a les persones que venen de fora, perquè viviu intensamen­t la nostra festa, la festa més gran del món, en l’harmonia i el respecte que sempre ens caracterit­za als alfafarenc­s i alfafarenq­ues, i puguen fer més gran encara si cap esta festa, i que siga més que mai, una festa de tots i totes.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain