Nou Horta

Programa oficial d’actes

-

DIJOUS 15 DE MARÇ 9.30 h. Visita de les FF.MM. de Benetússer a les falles que planten en les escoles i escoletes de la població. 23.00 h. Visita de les Falleres Majors de Benetússer, les Corts d’Honor i la Junta Local a les diverses demarcacio­ns, per veure com planten les falles.

DIVENDRES 16 DE MARÇ 09.00 h. Plantà oficial de totes les falles de Benetússer 09.30 h. Començarà la visita del Jurat qualificad­or de falles i carrers engalanats a les sis comissions falleres. 19.00 h. A la Plaça de l’Ajuntament, lliurament de premis. A continuaci­ó, des del teulat de l´Ajuntament, Castell de Focs, a càrrec de la Pirotècnia Tamarit.

23.00h. Nit d´Albaes a les Falleres Majors de Benetússer I a cadascuna de les Falleres Majors I Presidents de les comissions.

DISSABTE 17 DE MARÇ 08.00 h. Despertà a la Fallera Major Infantil de Benetússer Claudia Palomares Herrero. 11.00 h. Visita oficial de Falles. Les sis Comissions de Falles i la Junta Local aniran en pas- sacarrer visitant tots els casals, concentrac­ió al casal de Junta Local.

DIUMENGE 18 DE MARÇ 08.00 h. Despertà a la Fallera Major de Benetússer Patricia Villar Cuellar.

18.00 h Ofrena de flors a la Mare de Déu dels Desemparat­s.

DILLUNS 19 DE MARÇ 11.30 h. Concentrac­ió de totes les comissions a la Plaça de l´Ajuntament.

12.00 h. Solemne Missa en honor a Sant Josep, a l´Església de Benetússer

14.00 h. Mascletà a càrrec de la Pirotècnia Tamarit, patrocinad­a per l´Ajuntament de Benetússer

22.00 h. Cremà oficial de les falles infantils de la població. 23.00 h. Cremà de la Falla infantil guanyadora del Primer Premi, amb l’assistènci­a de la Fallera Major Infantil de Benetússer Claudia Palomares Herrero.

24.00 h. Cremà oficial de les falles de Benetússer. 01.00 h. Crema de la Falla guanyadora del Primer Premi, amb l’assistènci­a de la Fallera Major de Benetússer Patricia Villar Cuellar.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain